Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο του Ελλήνα σταρ με την Μαράια

Νέες φωτογραφίες από τον φαντασμαγορικό γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ
2'

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Κυριακή (01/09) ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και η επί 8 χρόνια σύντροφός του. Η τελετή και η γαμήλια δεξίωση έλαβαν χώρα στο Costa Navarino, όπου το «παρών» έδωσαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι από το χώρο του μπάσκετ και του αθλητισμού.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε αυστηρό πρωτόκολλο, καθώς έχει απαγορευτεί η χρήση κινητών τηλεφώνων, οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν υπογράψει σύμφωνο εχεμύθειας.

Ωστόσο όσο περνάνε οι ώρες όλο και περισσότερες φωτογραφίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας και εμφανίζονται στα social media.

Μάλιστα «αποκαλύφθηκαν» νέες φωτογραφίες στις οποίες μάλιστα είναι και η νύφη Μαράια, μαζί με την μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Βερόνικα και τα αδέρφια του Έλληνα σταρ. Ακόμη στις φωτογραφίες είναι ο προπονητής της Εθνικής, Βασίλης Σπανούλης καθώς και ο Νίκος Ζήσης.

Το τριήμερο πάρτι

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από την Παρασκευή (30/08) με το «White Party». Οι καλεσμένοι είχαν ντυθεί δηλαδή στα λευκά.

Οι καλεσμένοι

Διάσημοι προσκεκλημένοι βρέθηκαν στην Πύλο για τον γάμο, ανάμεσά τους ο Γουέσλι Μάθιους των Άτλαντα Χοκς, ο Τζρου Χόλιντεϊ των Μπόστον Σέλτικς, αμφότεροι πρώην συμπαίκτες του Γιάννη, αλλά και ο Κρις Μίντλετον των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος μάλιστα είναι και ο κουμπάρος του ζευγαριού.

Περίπου 200 καλεσμένοι και 30 VIP από τον διεθνή αθλητικό χώρο βρίσκονται στη Μεσσηνία για τον γάμο, ενώ το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η τενίστρια Σερίνα Ουίλιαμς, αλλά και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγο, όπως και ο Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής.

Σχετικές ειδήσεις