Ξέσπασμα δίχως προηγούμενο από την Βρισηίδα Ανδριώτου: «Κομπλεξικές που απλά κάθονται να κράζουν»

«Πραγματικά ώρες ώρες λέω γιατί δεν έχω πάει στο εξωτερικό να ζήσω», αναρωτήθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου

Ξέσπασμα δίχως προηγούμενο από την Βρισηίδα Ανδριώτου: «Κομπλεξικές που απλά κάθονται να κράζουν»
2'

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα προχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά από πληθώρα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε για την πορεία της και τη δουλειά της.

Η ίδια έδωσε τις δικές της απαντήσεις με βίντεο στο λογαριασμό της στο TikTok.

«Το χειρότερο όταν πλέον είμαι 27 και έχω κάνει τόσα πράγματα, έχω φτιάξει μία εταιρεία με πάρα πολύ κόπο, κάθομαι 8 και 10 ώρες να φτιάξω χειροποίητα κοσμήματα, που επιλέγω ένα – ένα τα charm, τις αλυσίδες τα σχέδια να τα σκεφτώ και να τα φτιάξω…

Γενικά το να είσαι μικρή και να έχεις πετύχει κάτι στη ζωή σου και να τα δείχνεις στα social είναι και καλό και από την άλλη είναι και κακό. Έχεις τόσο κακό μάτι από κάποιες κομπλεξικές που απλά κάθονται και κράζουν και λένε ψέματα για εσένα και την εταιρεία σου. Το χειρότερο είναι στην Ελλάδα, γιατί βγήκα στη Βιέννη, έχω πάει και στο εξωτερικό και τέτοιο πράγμα που έχουμε στην Ελλάδα, να θέλουμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, είναι το χειρότερό μου. Δεν το σκέφτομαι ποτέ», αναφέρει ενοχλημένη η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ενώ συμπληρώνει: «Πάντα σκεφτόμουν να βοηθήσω την άλλη γυναίκα να τα φτιάξουμε όλα, και άντρα να βοηθήσω. Να είσαι επιτυχημένος θα χαρώ. Ναι ρε φίλε θα χαρώ, χαίρομαι με τη χαρά του άλλου. Να θέλουμε πραγματικά ο ένας να βοηθάει τον άλλον για να αναπτυχθούμε σαν λαός, σαν Ελλάδα. Μου τη δίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και πόσο σκ@@α πηγαίνει το κράτος μας και πόσο σκ@@α πηγαίνουν όλα. Ο,τι συμβαίνει τέλος πάντων… Πραγματικά ώρες ώρες λέω γιατί δεν έχω πάει στο εξωτερικό να ζήσω; Τσαντίζομαι με όλα αυτά», είπε, μεταξύ άλλων, η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή