My style rocks: Η νέα κριτική επιτροπή θα συζητηθεί

Το ριάλιτι μόδας ετοιμάζεται να ξαναβγεί στον αέρα

My style rocks: Η νέα κριτική επιτροπή θα συζητηθεί
2'

Έχει μετατραπεί σε σταθερή αξία στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, καθώς τα τελευταία χρόνια συντροφεύει τους τηλεθεατές. Το «My style rocks» επιστρέφει στη μεσημεριανή ζώνη και η Κατερίνα Καραβάτου θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης.

Αλλαγές, όμως, θα δούμε στην κριτική επιτροπή αφού μόνο ο Στέλιος Κουδουνάρης παραμένει. Η Έλενα Χριστοπούλου και ο Γιώργος Καράβας παίρνουν θέση δίπλα του, κάνοντας μάλιστα τις πρώτες δηλώσεις.

«Δεν θέλω να με λέω κολώνα, γιατί οι κολώνες δεν εξελίσσονται κι εγώ θέλω τη φετινή χρονιά να διερευνήσουμε τις νέες τάσεις, να δούμε καινούρια πράγματα στο στυλ, να ανακαλύψουμε καινούριες προσωπικότητες, νέες ιδέες. Η διαδικασία του bootcamp είναι μια νέα διαδικασία για το MSR, έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, πολύ ωραίες προσωπικότητες, πολύ στυλ και αρκετά κακόγουστα πράγματα. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε την πιο σωστή επιλογή. Είμαι γλυκός, αλλά αυστηρός στα γυρίσματα. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν», είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης ενώ για την επιστροφή της Έλενας Χριστοπούλου ανέφερε: «Μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό να είναι δίπλα μου. Μετά τον κύκλο που είμασταν μαζί, έχουμε γίνει πάρα πολύ καλοί φίλοι, κάνουμε πολύ παρέα, οπότε μου φαίνεται πολύ κανονικό και είμαι χαρούμενος».

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε από την πλευρά της: «Τον γνώριζα τον δρόμο και επέστρεψα στη θέση μου. Είναι μια καρέκλα που έχω αγαπήσει και μου έχει λείψει πολύ. Μου αρέσει πάρα πολύ που είμαστε μέσα στην επιλογή των παικτριών, τις γνωρίζουμε καλύτερα και ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Περιμένω μέσα από τις δυσκολίες της καθημερινότητας που περνάμε, νομίζω ότι είναι ωραίο να βλέπουμε χαρούμενες εικόνες, με έμπνευση και να είναι αυθεντικές. Το βασικό είναι να μένουν οι σχέσεις και όταν δεν είσαι μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας. Να υπάρχει λειτουργικότητα και ισορροπία πίσω από αυτές».

Τέλος, ο Γιώργος Καράβας δήλωσε: «Νιώθω πολύ όμορφα και ευχαριστώ το κανάλι που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία. Με την Έλενα Χριστοπούλου δεν έχουμε υπάρξει ξανά συνεργάτες, αλλά από αυτό το πρώτο γύρισμα διαπίστωσα μια πολύ όμορφη ενέργεια και με χαροποιεί ιδιαίτερα. Τόσο με την Έλενα, όσο και με τον Στέλιο. Η συνεργασία μας είναι πολύ όμορφη. Πιστεύω πολύ στη δεύτερη ευκαιρία, δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε τον ρόλο του μπαμπούλα, είμαστε εδώ για να τους δώσουμε ιδανικά τα φώτα μας και τις συμβουλές για να βελτιωθούν».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή