Πότε θα βγει στον αέρα το νέο πρόγραμμα του ALPHA – Οι πρεμιέρες

Όλα είναι έτοιμα στον ALPHA, με τα στελέχη να στοχεύουν σε υψηλή τηλεθέαση  
2'

Mία ανάσα πριν την έναρξη της χρονιάς και οι ιθύνοντες του ALPHA έχουν «κλειδώσει» τις ημερομηνίες που οι εκπομπές θα βγουν στον αέρα.

Την αρχή θα κάνουν οι δύο σταθερές αξίες της ψυχαγωγίας. Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 07.45, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα πει την πρώτη καλημέρα της χρονιάς με το «Happy Day». Κώστας Φραγκολιάς, Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου, Δήμος Βερύκιος, παραμένουν στις θέσεις τους αφού ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!

Η Κατερίνα Καινούργιου θα παίρνει τη σκυτάλη με τη «Super Κατερίνα» στις 10.00. Η παρουσιάστρια θα υποδεχτεί νέα πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Γρηγόρης Γκουντάρας και Γιάννης Πουλόπουλος δεν φεύγουν από το πλευρό της αγαπημένης τους Κατερίνας, ενώ Στέφανος Κωνσταντινίδης και Κατερίνα Παπακωστοπούλου προστίθενται στο team.

To Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 09.45, θα βγει στον αέρα ο Νίκος Μάνεσης με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Ο πρωταγωνιστής της πρωινής ζώνης του σαββατοκύριακου με διεισδυτική ματιά, με ρεπορτάζ μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με θεματολογία που αφορά σε όλη την Ελλάδα «φωτίζει» γεγονότα κι αποκαλύπτει αλήθειες. Η κάμερα της εκπομπής βρίσκεται παντού και καταγράφει ό,τι αξίζει την προσοχή μας. Πάντοτε στο πλευρό των τηλεθεατών, δίπλα στις ανάγκες τους, σε όλα όσα τους απασχολούν και τους προβληματίζουν, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, με ενσυναίσθηση και αντικειμενικότητα, με σεβασμό και υπευθυνότητα. Και φυσικά οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, τα πρόσωπα, οι ιστορίες, τα σχόλια σε παράλληλη μετάδοση μέσα από τα social media της εκπομπής.

Τα Σαββατοκύριακα στον ALPHA σημαίνουν, όμως, Ναταλία Γερμανού και «Καλύτερα δε γίνεται!». Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Πανόπουλου και της Εβελίνας Νικόλιζα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Ναταλία Αργυράκη, όπως και ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος με τον Χρήστο Κούτρα σε ρόλο ειδικών σχολιαστών, παραμένουν. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μπαίνει στην ομάδα για να βάλει την πινελιά της. Ο Άγγελος Βουράκης έκανε την ανατροπή κι, ενώ όλοι τον περίμεναν να βρεθεί στην ομάδα της Φαίης Σκορδά, έδωσε τα χέρια με τη Ναταλία. Οι γνώσεις του, η εξειδίκευσή του σε νομικά ζητήματα, σίγουρα θα αποφέρει καρπούς στους πίνακες τηλεθέασης. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 13.50.