Γιάννης Μόρτζος: Στο νοσοκομείο με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα

Στο πλευρό του Γιάννη Μόρτζου βρίσκεται όλο το 24ωρο η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός Γιούλη Ζήκου
1'

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του δίνει ο Γιάννης Μόρτζος, καθώς, όπως αναφέρει η εφημερίδα On Time, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Στις αρχές του καλοκαιριού, ο ηθοποιός του Θεάτρου Τέχνης και δημοφιλής πρωταγωνιστής αξιόλογων θεατρικών έργων και τηλεοπτικών σειρών νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα και σήμερα φιλοξενείται στο Ασκληπιείο Βούλας, έχοντας ένα επιπλέον πρόβλημα με την καρδιά του.

Στο πλευρό του Γιάννη Μόρτζου βρίσκεται όλο το 24ωρο η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός Γιούλη Ζήκου.

Ένα από τα λιγοστά πρόσωπα που γνωρίζουν το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού είναι ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Αλκίνοος Μπουνιάς, ο οποίος είναι και στενός φίλος του ζευγαριού.

«Μην τον ενοχλείτε, περνά πολύ δύσκολες ώρες και χρειάζεται ηρεμία και βέβαια σεβασμό στην κατάστασή του, απ’ όλους μας. Άλλωστε, ο Γιάννης πάντα είχε καλή επικοινωνία με τους δημοσιογράφους και μακάρι να γίνει σύντομα καλά και θα βγει μιλήσει ο ίδιος για το Γολγοθά που περνά» είπε στην On Time ο κ. Μπουνιάς και πρόσθεσε με νόημα: «Απ’ όσο γνωρίζω, βρίσκεται σε καλά ιατρικά χέρια, αλλά ας προσευχηθούμε όλοι να γίνει το θαύμα…».

Ο Γιάννης Μόρτζος το 2015 είχε βρεθεί πάλι σε πολύ δύσκολη θέση με την υγεία του ύστερα από μια καρδιολογική επέμβαση ρουτίνας. Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην Εντατική.