Χριστίνα Κοντοβά: «Τι κι αν έκλεισα τα 46, κάνω παιδικές επεμβάσεις»

Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε 
1'

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Χριστίνα Κοντοβά, όπως έκανε γνωστό η ίδια, κάνοντας ωστόσο πλάκα με το είδος της εγχείρησης.

Η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία φέτος το καλοκαίρι πέρα από τις διακοπές στα ελληνικά νησιά πήγε και στη Νορβηγία, μοιράστηκε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagraμ και συγκεκριμένα σε Insta story της, πως υποβλήθηκε σε αφαίρεση αμυγδαλών, που όπως φαίνεται την ταλαιπωρούσαν αρκετό καιρό.

«Τι κι αν έκλεισα τα 46, κάνω παιδικές επεμβάσεις. Αμυγδαλές», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της μέσα από το νοσοκομείο η Χριστίνα Κοντοβά, δημοσιεύοντας μία selfie από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η σχεδιάστρια είχε γιορτάσει πριν από δύο ημέρες τα 46α γενέθλιά της και σε ανάρτησή της, ποστάροντας φωτογραφίες της, έγραψε:

«Τυχερή κι ευλογημένη… Που κλείνω τα 46. Για αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μου. Που έχω κι άλλους ανθρώπους στη ζωή μου. Για το παιδί μου. Για τη δουλειά μου και τους συνεργάτες μου. Για όσα πέρασαν κι όσα θα έρθουν. Για όσα μαθαίνω καθημερινά… Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Θα πιάσουν».