Τηλεθέαση: Πώς υποδέχτηκε το κοινό τις πρώτες πρεμιέρες της σεζόν – Οι κερδισμένοι

Η σεζόν ξεκινά και τα μηχανάκια της Nielsen καταγράφουν νικητές και ηττημένους…

Τηλεθέαση: Πώς υποδέχτηκε το κοινό τις πρώτες πρεμιέρες της σεζόν – Οι κερδισμένοι
2'

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου αρκετές εκπομπές έκαναν πρεμιέρα και ρίχτηκαν στην αρένα για τη νέα σεζόν. Τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν τους νικητές και κάποια από τα στελέχη των καναλιών ήδη χαμογελούν πλατιά.

Στο MEGA, το πρωινό μαγκαζίνο «Κοινωνία ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη έκανε 20,3% στο σύνολο και 24,2% στους τηλεθεατές 18-54. Το δίδυμο έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας και έκανε ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά. Το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, που βρίσκεται στις επάλξεις εδώ και μία εβδομάδα, κατέγραψε 19,2% στο σύνολο και 9,8% στο δυναμικό κοινό ενώ η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN 12,5% και 9% αντίστοιχα. Οι «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1 έκαναν 13,7% στο σύνολο και 7,3% στο δυναμικό κοινό.

Οι «Αταίριαστοι», στο κανάλι του Φαλήρου, συνεχίζουν να κερδίζουν ένα μεγάλο μερίδιο κοινού σημειώνοντας στο σύνολο 25,8% και 11,1% στο δυναμικό κοινό. Το «Live You», που έκανε χθες πρεμιέρα, με τον Άρη Πορτοσάλτε και τη Μαρία Αναστασοπούλου, κράτησε συντροφιά στο 16,6% του συνόλου και στο 9,4% του δυναμικού κοινού.

Στην ΕΡΤ1 είδαμε την πρώτη επίσημη της πρωινής εκπομπής «Πρωίαν σε είδον», ενώ ακολούθησαν μέσα στη μέρα το «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο αλλά και το «Switch» με την Ευγενία Σαμαρά.

Με ποσοστό 6,9% τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό έκανε ποδαρικό η πρωινή εκπομπή, ενώ το «Στούντιο 4» στην απογευματινή ζώνη της ΕΡΤ σημείωσε τηλεθέαση 7,5% στο σύνολο και 7,4% στο δυναμικό κοινό.

Όσον αφορά την Ευγενία Σαμαρά και το τηλεπαιχνίδι, που βρίσκεται φέτος σε νέα ώρα (19.00), οι μετρήσεις της Nielsen έδειξαν 2,5% στο σύνολο και 2,3% στο δυναμικό κοινό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή