Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μένει MEGA - Η ανακοίνωση και ο διπλός ρόλος

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ετοιμάζεται για μία δυνατή τηλεοπτική χρονιά…
1'

Είναι από τα πρόσωπα που συζητήθηκε ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα, όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε σεζόν. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά τη λήξη της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη και τις προτάσεις που δέχτηκε από ΑΝΤ1 και ALPHA, παραμένει στο MEGA.

Το μεγάλο κανάλι, μάλιστα, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται: «Το MEGA ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τη νέα σεζόν. Ο παρουσιαστής με την αστείρευτη φαντασία θα συνεχίσει να προσφέρει χαμόγελα από τη συχνότητα του MEGA και τη σεζόν ‘24-‘25. Πάντοτε ετοιμόλογος, με ξεχωριστό χιούμορ και ανεκτίμητη τηλεοπτική εμπειρία, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποτελεί έναν ακούραστο στρατιώτη της ψυχαγωγίας. Το MEGA εύχεται στον Δημήτρη Ουγγαρέζο κάθε επιτυχία στα νέα του επαγγελματικά σχέδια και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές και το νέο πρόγραμμα του σταθμού το φθινόπωρο».

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Buongiorno» καθημερινά. Οι δύο φίλοι έχουν μία δυνατή σχέση, εδώ και χρόνια, ενώ έχουν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. Η Φαίη, όταν αποφάσισε ότι θα βρεθεί στο MEGA στην πρωινή ζώνη, εξέφρασε την επιθυμία της να έχει μαζί της τον Δημήτρη. Έτσι, η νέα σεζόν θα τούς βρει στο ίδιο στούντιο.

Παράλληλα, ο Δημήτρης θα αναλάβει τη δική του εκπομπή για την οποία ακόμη δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες.