Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα δάκρυα πριν από τον γάμο της στην αγκαλιά του πατέρα της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε ένα βίντεο από τον γάμο της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα δάκρυα πριν από τον γάμο της στην αγκαλιά του πατέρα της
1'

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Κρήτη. Έχοντας δίπλα τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε το μεγάλο γαμήλιο πάρτι στην παραλία Φαλάσαρνα. Εκεί, ο Γρηγόρης Μόργκαν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαραν στο φωτογραφικό φακό, ενώ μπαίνοντας χορευτικά στο πάρτι, δέχτηκαν χειροκροτήματα και ευχές για τον έγγαμο βίο του.

Σήμερα, Τρίτη 3/9 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει στιγμές από την προετοιμασία της, τα δάκρυα μπροστά στον πατέρα της, στιγμές από το μυστήριο αλλά και το πάρτι που ακολούθησε μετά τον γάμο.

«Μία μέρα ακριβώς όπως την είχαμε ονειρευτεί. Μία μέρα που θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μας. Μία μέρα γεμάτη από τους στενούς ανθρώπους μας, εκείνους που θα μας συντροφεύουν στην κοινή μας πορεία.

Οι καλύτεροι κουμπάροι που θα μπορούσαμε να είχαμε @kondia & @zimmisss και πλέον οικογένειά μας. Ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα ζήσαμε. 01•09•2024», έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/reel/C_dINFWsk59/
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή