Απούσα η Ελένη Καλογεροπούλου από την εκπομπή - Τι συνέβη

Η Ελένη Καλογεροπούλου δεν έδωσε το «παρόν» στη σημερινή εκπομπή του Action24.

Απούσα η Ελένη Καλογεροπούλου από την εκπομπή - Τι συνέβη
1'

Eκτός εκπομπής σήμερα η Ελένη Καλογεροπούλου. Η δημοσιογράφος χθες κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής «Πίσω από τις Γραμμές», ζήτησε από τον Γιώργο Πιέρρο να αποχωρήσει από το πλατό λόγω έντονης αδιαθεσίας.

«Γιώργο, με συγχωρείς, εγώ πρέπει να βγω λίγο έξω, δεν αισθάνομαι καλά», είπε η Ελένη Καλογεροπούλου.

«Δεν μπορούμε να σας κρύψουμε ότι είμαστε και αγχωμένοι και στεναχωρημένοι και παγωμένοι. Το να βλέπεις έναν συνάδελφο να μην αισθάνεται καλά δεν είναι διαχειρίσιμο. Αυτό που οφείλουμε να σας πούμε, επειδή βλέπουμε την αγάπη σας και τα μηνύματα για την Ελένη, είναι ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Πιέρρος.

«Δεν θα μπορούσε να μην πάει στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις. Η εικόνα της όταν έφυγε από το στούντιο ήταν πολύ καλή και επικοινωνούσε απόλυτα με όλους μας», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής για την Ελένη Καλογεροπούλου.

Σήμερα ο Γιώργος Πιέρρος στο ξεκίνημα της εκπομπής ανέφερε: «Χθες συνεχίσαμε την εκπομπή στο Ιπποκράτειο για να κάνει προληπτικό έλεγχο η Ελένη και να δούμε γιατί συνέβη αυτό. Είναι καλά στην υγεία της, μένει να μάθουμε τι ακριβώς έχει. Το κινητό μου έχει γεμίσει μηνύματα για την Ελένη», πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή