Survivor: Όσα ξέρουμε για τον νέο κύκλο πριν την πρεμιέρα

Survivor: Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και το ενδιαφέρον κορυφώνεται

Survivor: Όσα ξέρουμε για τον νέο κύκλο πριν την πρεμιέρα
2'

Η ελληνική μυθοπλασία μπορεί να είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια τη φετινή σεζόν, όμως υπάρχει και ο ΣΚΑΪ που ψηφίζει σταθερά ριάλιτι. Τα στελέχη, κάνοντας την απόλυτη ανατροπή, αποφάσισαν με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να ρίξουν στην αρένα το «Survivor» το πρώτο μισό της σεζόν κι έτσι η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα έχει ξεκινήσει.

Οι ιθύνοντες κρατούν κρυφά τα χαρτιά τους, όπως συμβαίνει πάντα με τον εν λόγω πρότζεκτ, όμως δύο πράγματα είναι σίγουρα: ο Γιώργος Λιανός θα είναι ο παρουσιαστής και το ριάλιτι αυτή τη φορά θα έχει έντονο αγωνιστικά χαρακτήρα. Όπως έχει τονιστεί, οι παίκτες -που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο- είναι προσεκτικά επιλεγμένοι προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν στους δύσκολους στίβους μάχης. Άτομα κάθε ηλικίας, από 18 έως και 60, ετοιμάζονται για ένα δυνατό παιχνίδι που θα διαρκέσει πολύ λιγότερο από το συνηθισμένο.

Το φετινό «Survivor» δεν θα κρατήσει συντροφιά για έξι μήνες, αλλά για τρεις αφού το δεύτερο μισό της χρονιάς θα προβληθεί το «Exatlon».

«Η όλη λογική, είναι να δούμε πρόσωπα, τα οποία δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Δεν μπορώ να πω αν θα υπάρχουν Διάσημοι ή Μαχητές αλλά θα υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις σε αυτό που βλέπουμε, ακόμη και στα χρώματα των ομάδων», δήλωσε πρόσφατα ο Γιώργος Λιανός εξάπτοντας τη φαντασία των φανατικών.

https://www.instagram.com/p/C7yPCNNMAIb/

Όσον αφορά στους παίκτες; Τα ονόματα μπορεί να ανακοινωθούν την τελευταία στιγμή όμως κάποια από αυτά έχουν διαρρεύσει. Ο αθλητής Τάσος Πάνας, η πρώην παίκτρια του «GNTM» Παρασκευή Κερασιώτη, η δίδυμη αδερφή της Μαρία Κερασιώτη, η Χριστιάνα Γρηγοράσκου που ασχολείται ενεργά με το Fitness, αλλά και η Μαρία Λυμπεροπούλου και η Μαριάννα Δασυγένη, που είναι ψηφιακοί δημιουργοί, φαίνεται πώς παίρνουν το εισιτήριο.

https://www.instagram.com/p/C9Zst2RMUam/

Οι Tik Tokers Ορφέας Γενκιανίδης και η Εσμεράλντα, ο Γιάννης Γριμανέλλης, οι δίδυμες αδερφές, που είναι μοντέλα, Βίκυ και Μαίρη Πετεινάρη αλλά και ο Άγγελος Τσάκας, που ασκεί το επάγγελμα του χορευτή, ο DJ Γιάννης Ρηγάκης, συμπληρώνουν τη λίστα με τους πρώτους συμμετέχοντες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή