Συγκλονίζει η Marseaux για τη μάχη της με την βουλιμία - «Έτρωγα συναισθηματικά και ξερνούσα»

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τη μάχη της με τις διατροφικές διαταραχές
1'

Σε μία σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η Marseaux στην εκπομπή της Άννας - Μαρία Βέλλη στο YouΤube.

Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την απώλεια της μητέρας της και για την μάχη με τις διατροφικές διαταραχές.

«Γενικά είχα μία κακή σχέση με το φαγητό από μικρή, έτρωγα συναισθηματικά. Στεναχωρήθηκα; Θα φάω. Έκανα κάτι πάρα πολύ καλό; Η επιβράβευσή μου ήταν να φάω, ας πούμε, τρία μπέρκερ. Είχα συνδέσει τα πάντα με το φαγητό», ανέφερε αρχικά η Marseaux.

«Το φαγητό είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, δοκιμάζω διαφορετικές κουζίνες και μου αρέσει αλλά τότε ένιωθα ότι μου κάνω κακό. Έτρωγα τόσο πολύ κάποιες φορές που έκανα εμετούς, είχα βουλιμικά επεισόδια. Ξερνούσα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το φούσκωμα», περιέγραψε η νεαρή καλλιτέχνης.

«Είχα επεισόδια. Μπορεί ένα καλοκαίρι να περνούσα κάτι τέτοιο, μετά τον χειμώνα να έφευγε κάπως και μετά να ξαναρχόταν. Μετά τον χαμό της μαμάς μου και τη δεύτερη καραντίνα όμως, εκεί ξεκίνησε σε μεγάλο βαθμό και έφτασα και τα περισσότερα κιλά μου. Το αντιμετώπισα με ψυχοθεραπεία στα 17. Έπρεπε να λύσω και το θέμα του φαγητού, να το δω με μία άλλη ματιά, να το απολαμβάνω χωρίς να μου κάνω κακό. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να το φτιάξω», εξομολογήθηκε.

Σχετικές ειδήσεις