Άγιος Έρωτας: Γκοτσόπουλος και Παππά στα γυρίσματα της σειράς

Το σίριαλ θα προσγειωθεί στη βραδινή ζώνη και θα προβάλλεται καθημερινά…
2'

Ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ALPHA φέρει τον τίτλο «Άγιος Έρωτας» και θα προβάλλεται καθημερινά, στη ζώνη των 21.00. Η πρεμιέρα, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει στις 23 ή 30 Σεπτεμβρίου και στόχος είναι η πρώτη θέση ως συνέχεια της επιτυχίας του «Σασμού».

Τα γυρίσματα συνεχίζονται και οι συντελεστές βρίσκονται στο όμορφο Γαλαξίδι. Εκεί, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στον κόλπο της Ιτέας, συναντάμε το πρωταγωνιστικό μας ζευγάρι. Σε ένα φυσικό σκηνικό, ένα ελληνικό τοπίο βγαλμένο σαν από άλλη εποχή, παρακολουθούμε τους πρωταγωνιστές που εκεί για πρώτη φορά οι ψυχές τους έρχονται κοντά.

Η υπόθεση μάς μεταφέρει στην τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης, η οποία αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δε μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά την Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα. Και θα κληθεί να απαντήσει στα δικά του διλήμματα, ανάμεσα στην πίστη του και τις αδυναμίες του.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος υποδύεται τον πατέρα Νικόλαο και όπως χαρακτηριστικά λέει: «Δεν είναι ένας απλός ρόλος ή ένα απλό σενάριο, είναι πολλές και ουσιαστικές οι θεματικές που θίγει αυτή η σειρά. Και χαίρομαι γιατί ενορχηστρώθηκε μια ομάδα ικανότατων συντελεστών με πολύ μεράκι γι’ αυτό που πάμε να κάνουμε».

«Η Χλόη είναι ένα κορίτσι που προσπαθεί να ανακαλύψει τον εαυτό της. Αρχίζει να καταλαβαίνει τις σχέσεις που υπάρχουν στην οικογένειά της. Ανακαλύπτει καινούρια συναισθήματα. Είναι τα πρώτα της πατήματα στην ενηλικίωση», λέει η Δανάη Παππά με τη σειρά της προσθέτοντας: «Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα αυτός ο ρόλος, για το νεαρό της ηλικίας και για την εποχή. Θα περάσω πολύ ωραία ψάχνοντας τη Χλόη».

Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή, συμπληρώνουν το καστ.