STAR: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι εκπομπές για τη νέα σεζόν

Το πρόγραμμα του STAR είναι έτοιμο και η αντίστροφη μέτρηση για τις πρώτες επίσημες έχει ξεκινήσει

STAR: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι εκπομπές για τη νέα σεζόν
2'

Όταν το ημερολόγιο δείξει 16 Σεπτεμβρίου, στο STAR θα ανάψουν οι κάμερες και η τηλεοπτική σεζόν θα ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, στις 08.45, στον αέρα θα βγει το «Breakfast@STAR». H Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου επιστρέφουν για 3η σεζόν για να μας χαρίσουν την καλύτερη πρωινή παρέα, σερβίροντας το πιο πλούσιο και χορταστικό πρωινό για κάθε γούστο! Με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, lifestyle νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, τις τελευταίες τηλεοπτικές ειδήσεις, και φυσικά άφθονη θετική ενέργεια και αισιόδοξη διάθεση, το «Breakfast@Star» είναι η απόλυτη καθημερινή επιλογή.

Μαζί τους, η «ηλιαχτίδα» Μαίρη Αργυριάδου, η «ταξιδιάρα» Λιλή Πυράκη και ο γεμάτος «θαλασσινή αύρα» Κωνσταντίνος Ντάφλος. Φέτος, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, ο οποίος καθημερινά θα «σερβίρει» τα πιο ζεστά και καυτά νέα της τηλεοπτικής πραγματικότητας! Στο τιμόνι των αστρολογικών προβλέψεων, η «πλανητάρχισσα» Άση Μπήλιου θα αναλύει καθημερινά τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα. Η κουζίνα του Breakfast@Star ανανεώνεται με τον chef Χρήστο Μοίρα, που ξεχώρισε στο «MasterChef» 2024.

https://www.instagram.com/reel/C_aLyE8oG85/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την ίδια ημέρα, στις 11.45, η επιτυχημένη εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κάνει πρεμιέρα. Η Ζήνα Κουτσελίνη συνεχίζει για 10η χρονιά να αναζητά τη διαχρονική αξία της αλήθειας, κόντρα σε κάθε σκοτάδι, κόντρα σε κάθε φόβο, κόντρα σε κάθε αδιέξοδο. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες της, η οικοδέσποινα -πάντα στην πρώτη γραμμή της έρευνας- παρουσιάζει πρωτογενές ρεπορτάζ, με αισιοδοξία, ευσυνειδησία, ευαισθησία, σεβασμό.

Οι καθημερινές αποκαλύψεις για τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, η ολοκληρωμένη έρευνα, τα αναλυτικά ρεπορτάζ, οι αποκλειστικότητες, συνεχίζονται στο στούντιο της εκπομπής, από τους δυναμικούς δημοσιογράφους Δημήτρη Μαρέδη, Ρούλα Κουσκουρή, Μαρία Παναγοπούλου, Αλέξανδρο Καλαφάτη.

Να σημειωθεί ότι μία εβδομάδα μετά, στις 23 Σεπτεμβρίου, αναμένονται οι πρεμιέρες του «Shopping Star», του «Cash or Trash» και του «Τροχού της τύχης». Πιθανότατα, το ίδιο βράδυ θα υποδεχτεί το κοινό της «Φάρμας» και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή