Χαρούλα Αλεξίου: «Όλα σε φωνάζουν αρχηγό» - Τραγούδησε στη συναυλία για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Κατάμεστο το Καλλιμάρμαρο στη συναυλία προς τιμή του Λευτέρη Παπαδόπουλου
YouTube
1'

Γεμάτες ήταν το βράδυ της Τετάρτης οι κερκίδες του Καλλιμάρμαρου για τη συναυλία-αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, τον άνθρωπο που χάρισε στους Έλληνες αναρίθμητες επιτυχίες εδώ και έξι δεκαετίες.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 35.000 άνθρωποι παρακολούθησαν τη συναυλία από “Όλοι Μαζί Μπορούμε” για την ενίσχυση ενεργειών για τη προστασία του περιβάλλοντος. Παρών και ο ίδιος ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, έχοντας στο πλευρό του την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Χαρούλας Αλεξίου στη σκηνή παρά το ότι έχει αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις από το 2020, γιατί η φωνή της δεν μπορεί να ανταποκριθεί, όπως έλεγε. Τραγούδησε στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη τον «Αρχηγό» του Μάνου Λοΐζου ενώ ο Λευτέρης Παπαδόπουλος παρακολουθούσε συγκινημένος.

«Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει. Γιατί πάντα σε φωνάζαν αρχηγό και στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις "όχι"», είπε λίγο πριν τραγουδήσει, με το κοινό να χειροκροτεί θερμά.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη συναυλία