Ελένη Βουλγαράκη: «Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει»

«Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, είμαι πολύ ευτυχισμένη», ανέφερε η Ελένη Βουλγαράκη 
1'

Στα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε η Ελένη Βουλγαράκη, μιλώντας στην εκπομπή «Summer's Cool».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Βουλγαράκη «προσαρμόζομαι ακόμη στη νέα καθημερινότητα, το ραδιόφωνο έχει ξεκινήσει, οπότε μπαίνουμε σιγά σιγά και στο Πρωινό, νομίζω μου έλειψε, προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου».

Για την εγκυμοσύνη της συνεργάτιδάς της, Φωτεινής Πετρογιάννη, η Ελένη Βουλγαράκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ καλά. Ήμουν από τους πρώτους ανθρώπους που το είπε, είμαστε πάρα πολύ κοντά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Σε ερώτηση για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη η Ελένη Βουλγαράκη τόνισε ότι είναι ευτυχισμένη μεν αλλά ότι τα προσωπικά της δεν αφορούν κανέναν.

«Είμαι πολύ καλά. Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι διαφορετικό, κινούμαι φυσιολογικά. Αν κάθομαι και σκέφτομαι αν θα κάνω κάτι για να μην πει κάποιος κάτι, ειδικά για κάτι φυσιολογικό, το έχω χάσει το παιχνίδι. Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει οτιδήποτε κακοπροαίρετο πει ο οποιοσδήποτε για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, είμαι πολύ ευτυχισμένη και δεν με αφορά καθόλου να το δείξω και να το μοιραστώ».