Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

«Εγώ 5 χρονών έχασα τη μητέρα μου και αν με είχαν δώσει σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, όταν έφτανα στην ηλικία που καταλάβαινα, θα προσπαθούσα να βρω ένα πιστόλι και να τους σκοτώσω», ανέφερε ο Φώτης Μεταξόπουλος 
1'

Αντίθετος με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών είναι ο Φώτης Μεταξόπουλος. Ο γνωστός χορογράφος και χορευτής, που έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση στις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου, ξεσπά μιλώντας για την τεκνοθεσία.

«Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι πως παίρνουν ένα μωρό χωρίς να το ρωτήσουν και το βάζουν να μεγαλώνει ανάμεσα σε δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες. Αυτό είναι έγκλημα», δηλώνει ο Φώτης Μεταξόπουλος.

«Για μένα είναι καλύτερο να μεγαλώσει σε ένα ίδρυμα, από το να μεγαλώσει από ομόφυλα ζευγάρια. Η κατάσταση του ανθρώπου είναι να μεγαλώνει με μάνα και πατέρα. Εγώ 5 χρονών έχασα τη μητέρα μου και αν με είχαν δώσει σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, όταν έφτανα στην ηλικία που καταλάβαινα, θα προσπαθούσα να βρω ένα πιστόλι και να τους σκοτώσω. Δεν αντέχεται κάτι τέτοιο», τονίζει ο χορογράφος.

«Εμένα οι ανώμαλοι δεν με πλησίασαν, γιατί ήξεραν ποιος είμαι και τι έχω πει. Στην εποχή μας το πόσο καλλιτέχνες μεγάλοι ήμασταν, μας μετρούσαν με το βάρος. Εδώ σήμερα δεν μετράνε με το βάρος, αλλά με το… βάθος. Έκανε με κάποιους που ήταν περισσότερο άντρες από άντρες. Δεν διαφήμιζαν την ανωμαλία τους», επισημαίνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Φώτης Μεταξόπουλος.