Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Γιώργου Παπανδρέου

Η Ολλανδή γυμνάστρια εντυπωσίασε
1'

Το όνομα της Γουέντι Κόνελι μπορεί να μην μας «λέει» πολλά, ωστόσο μαγνήτισε προ ημερών τα βλέμματα στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ, ως σύντροφος του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός «νομιμοποιεί» δημοσίως τη σχέση του με την Ολλανδέζα γυμνάστρια, σε μια τέτοια ιδιαίτερη ημέρα για το κόμμα του, που γιόρταζε τα 50 χρόνια παρουσίας του στο πολιτικό σύστημα.

Είχε εμφανιστεί ξανά δημοσίως η Γουέντι Κόνελι, το 2019, πάλι σε εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, στην Πάτρα, αλλά τότε ούτε το κοινό ήταν ίδιο ούτε η εκδήλωση τόσο σημαντική σε επίπεδο στελεχών.

Τα γαλάζια μάτια της Ολλανδέζας, με το κοντό ανδρικού στιλ μαλλί, λοιπόν, δεν έφυγαν στιγμή από τον Γιώργο όση ώρα εκείνος μιλούσε από το βήμα του Ζαππείου για το ΠΑΣΟΚ και το μέλλον του.

Με θαυμασμό χειροκροτούσε τον σύντροφό της, κι αν κανείς τούς παρατηρούσε, θα έβλεπε καθαρά ότι όντως «ο έρωτάς τους» δεν κρύβεται… Φυσικά, ούτε οι ίδιοι θέλησαν ποτέ να τον κρύψουν, όμως στα 10 χρόνια γνωριμίας τους έχουν κάνει μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού δημόσιες εμφανίσεις.

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»