Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η ηθοποιός μίλησε για τις σκοτεινές περιόδους που πέρασε στη ζωή της

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»
1'

Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» την Πέμπτη 5/9, για τις φωτεινές και τις σκοτεινές περιόδους της ζωής της, την πορεία της στην υποκριτική, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά και τον ρόλο της.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε αρχικά: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη. Τώρα περνάω μια φωτεινή περίοδο. Όταν είσαι στο σκοτάδι απλά περιμένεις να βγεις. Βλέπεις τα ωραία μικρά πράγματα και κάπως αναπνέεις ήρεμα και είσαι ευχαριστημένος. Και περιμένεις να έρθει το επόμενο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι ρόλοι μου με επηρεάζουν μόνο θεραπευτικά. Πέρυσι που έπαιζα στην παράσταση Doctor ήμουν σε μια δύσκολη περίοδο, είχα ανάγκη το κλάμα και εκεί είχα μια σκηνή που έκλαιγα. Οπότε όταν γύρναγα σπίτι, είχα σταματήσει να κλαίω γιατί μου συνέβαινε κατά τη διάρκεια της παράστασης. Τη χαρούμενη εικόνα μου θα δεις στα social media, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η σκοτεινή που είναι και δημιουργική», τόνισε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Ενώ για τον ρόλο της στη σειρά Maestro απάντησε: «Προσπαθώ με κόπο να βγάλω τη ρετσινιά της τοξικής γυναίκας από πάνω μου».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή