MEGA: Η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά, οι αλλαγές στη Μπάρκα και το μεγάλο στοίχημα

Το MEGA μετρά αντίστροφα για τις πρεμιέρες των εκπομπών

MEGA: Η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά, οι αλλαγές στη Μπάρκα και το μεγάλο στοίχημα
2'

Στο κατώφλι της νέας τηλεοπτικής σεζόν, τα στελέχη και οι τηλεαστέρες δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου όλα να είναι έτοιμα τη σωστή στιγμή. Στο MEGA οι μηχανές έχουν ανάψει και έρχονται πρεμιέρες που θα συζητηθούν.

Συγκεκριμένα, στις 16 Σεπτεμβρίου, στις 09.20, η Φαίη Σκορδά θα πει «Buongiorno» στο κοινό. Παίρνοντας τη σκυτάλη από το «Κοινωνία ώρα MEGA», η ξανθιά παρουσιάστρια θα κρατά συντροφιά για τρεισήμισι ώρες, μέχρι τις 12.40 δηλαδή όπου θα μεταδίδεται το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

Η Φαίη και η ομάδα της μας ανοίγουν το σπίτι τους και είναι έτοιμοι να γίνουν η νέα πρωινή μας παρέα. Στόχος τους είναι να κάνουν ενδιαφέροντα ακόμα και τα πιο συνηθισμένα θέματα, διασφαλίζοντας ότι είστε οι πιο ενημερωμένοι για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Αστρολογία, χρηστικά θέματα, διαγωνισμοί, μόδα, μουσική και κινηματογράφος θα συμπληρώνουν το περιεχόμενο της εκπομπής. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα βρίσκεται στο πλευρό της καλής του φίλης, ενώ οι εκπλήξεις θα είναι πολλές μέχρι την τελευταία στιγμή, με το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Νάνσυ Νικολαΐδου, Ευάνα Ζουμπούρογλου, Στέργιος Σαμαρτζής, συμπληρώνουν το team. Τη στήλη της μαγειρικής θα αναλάβει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, γεμίζοντας με υπέροχες μυρωδιές το στούντιο.

FAIH-SKORDA.jpg

Η Δανάη Μπάρκα αλλάζει ζώνη και πάει μεσημέρι με το «Πάμε Δανάη!». Η παρουσιάστρια μετακινείται με μία νέα εκπομπή και δύο παλιούς γνώριμους δίπλα της: τον Αρη Καβατζίκη και τον Γιώργο Κρικοριάν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος θα προστεθεί στην ομάδα με έναν ειδικό ρόλο και η Μαρία Ένεζλη κάνει comeback έπειτα από ένα διάστημα αποχής. Όσον αφορά στην πρεμιέρα; Αν και υπολογιζόταν ότι η Δανάη θα πει καλησπέρα στις 16 Σεπτεμβρίου, όπως όλα δείχνουν η πρώτη επίσημη θα γίνει στις 23 του μήνα.

Τα στελέχη αδημονούν για τα αποτελέσματα στους πίνακες της Nielsen, προκειμένου να δουν αν οι πολυσυζητημένες αλλαγές θα αποφέρουν καρπούς. Η επιστροφή της Φαίης, η μετακίνηση της Δανάης που θα δίνει lead in στον Νίκο Ευαγγελάτο, είναι δύο στοιχεία που θα καθορίσουν αρκετά τις μετρήσεις στους πίνακες της Nielsen και την εικόνα του σταθμού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή