Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω κάνει διαθήκη από τα 25 μου» - Σε ποιον θα αφήσει την περιουσία του

Η αναφορά του Σπύρου Μπιμπίλα στην προσωπική του περιουσία και στα χρήματα που έχει δανείσει σε συναδέλφους του
1'

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην διαθήκη που έχει κάνει από τα 25 του και στα χρήματα που έχει δανείσει σε συναδέλφους του για προσωπικές τους υποθέσεις.


«Κατά την διάρκεια της καριέρας μου, τα χρήματα που έβγαζα τα έδινα είτε με τη μορφή δανείου σε κάποιους, είτε με τη μορφή βοήθειας που μου ζητούσαν. Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή, κάποιοι άλλοι δεν την έχουν. Τα περισσότερα από αυτά είναι δανεικά και αγύριστα. Κάποια χρήματα τα πήρα πίσω. Μια φορά έφτασα και στα δικαστήρια γι’ αυτόν τον λόγο και δικαιώθηκα», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δεν έχω και καμία τεράστια περιουσία. Ένα ωραίο σπίτι που μένω, ένα δεύτερο σπίτι που το παραχωρώ, κάποια χρήματα στην άκρη και ένα οικοπεδάκι. Έχω κάνει διαθήκη από τα εικοσιπέντε μου, που απέκτησα το πρώτο μου διαμέρισμα. Έχω μία υπέροχη ανιψιά και πολύ καλούς φίλους. Αυτά που έχω λοιπόν, θα τα πάρουν οι άνθρωποι που αγαπώ», τόνισε ο ηθοποιός.

«Δεν θ’ αφήσω τα φώτα να σβήσουν. Αν δω ότι βιολογικά δεν τα καταφέρνω, θα σταματήσω, έτσι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος και όχι να σέρνεται πάνω στη σκηνή. Επίσης έχω οργανώσει τόσο καλά στη ζωή μου, πληρώνοντας ασφάλειες, που αν πάθω κάτι, να μην έχω την ανάγκη των άλλων. Επίσης, φροντίζω τον εαυτό μου για να μην αρρωστήσει. Αν προσέχουμε, δεν αρρωσταίνουμε τόσο εύκολα», είπε καταλήγοντας ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σχετικές ειδήσεις