OPEN: Ποια δημοσιογράφος παίρνει τη θέση της Ευλαμπίας Ρέβη στο «Τώρα Μαζί»

Η εκπομπή «Τώρα Μαζί» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές
1'

Η αποχώρηση της Ευλαμπίας Ρέβη από το OPEN προκάλεσε την αναβολή της πρεμιέρας της εκπομπής «Τώρα Μαζί». Το ενημερωτικό μαγκαζίνο θα βγει στον αέρα, το ερχόμενο Σάββατο, τελικά, στις 06.00, με τον Σπύρο Χαριτάτο να παραμένει στην καρέκλα του κεντρικού παρουσιαστή.

Η εκπομπή, κάθε Σάββατο και Κυριακή, τραβάει την κουρτίνα και έρχονται στο φως όλα τα προβλήματα που αναζητούν λύση. Στην κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, την καθημερινότητα. Ό,τι συμβαίνει στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο.
Ο φακός της εκπομπής καταγράφει κάθε γεγονός, τη στιγμή που συμβαίνει, με απευθείας συνδέσεις και ανταποκρίσεις.

Όσον αφορά στην αντικαταστάτρια της Ρέβη; Η έμπειρη δημοσιογράφος Μίνα Καραμήτρου, που έχει κληθεί αρκετές φορές να «καλύψει» εκτάκτως τον σταθμό σε όποιες ανάγκες έχουν προκύψει κατά καιρούς, θα καθίσει δίπλα στον Σπύρο Χαριτάτο προσωρινά.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, στην έναρξη της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» το πρωινό της Παρασκευής, όπου κλήθηκε να αντικαταστήσει εκτάκτως τον Παναγιώτη Στάθη.

Τα στελέχη, την ίδια στιγμή, αναζητούν τη μόνιμη αντικαταστάτρια στρέφοντας το βλέμμα τους σε δημοσιογράφους εκτός σταθμού.