Ελένη Τσολάκη: Η επίσημη ανακοίνωση από το OPEN

Η Ελένη Τσολάκη παραμένει στο OPEN και ετοιμάζεται για την πρώτη της επίσημη
1'

Το OPEN ετοιμάζεται για την τηλεοπτική χρονιά, με την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή να έχει ήδη ξεκινήσει. Στις 16 Σεπτεμβρίου, την πρώτη καλημέρα για τη σεζόν θα πει και η Ελένη Τσολάκη η οποία είναι το μοναδικό πρόσωπο που -μέχρι αυτή τη στιγμή- θα κάνει ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή στο κανάλι.

Ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται: «Το OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Τσολάκη. Η λαμπερή παρουσιάστρια με την αστείρευτη ενέργειά της και την πάντα αισιόδοξη διάθεσή της, θα μας λέει καλημέρα, καθημερινά, μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Η Ελένη με την αμεσότητα που τη διακρίνει κερδίζει τους τηλεθεατές, κρατώντας πάντα την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία που αρμόζει σε κάθε περίσταση. H ανανέωση της συνεργασίας έρχεται να υπογραμμίσει και να επιβεβαιώσει την αμέριστη εμπιστοσύνη του σταθμού προς το πρόσωπο της Ελένης Τσολάκη. Καλή και επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν»…

Η ομάδα της έχει οριστικοποιηθεί και, εκτός απροόπτου, η παρουσιάστρια θα λέει καλημέρα καθημερινά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Νάνσυ Παραδεισανού στο πλευρό της. Πρόκειται για δύο άτομα με τα οποία τη συνδέει σχέση εκτίμησης και σεβασμού, την ίδια ώρα που όλοι μαζί έχουν αποδείξει την αξία τους στον τηλεοπτικό κυκεώνα. Ο Λάμπρος, μάλιστα, πιο ώριμος και έμπειρος από ποτέ, κερδίζοντας και δική του εκπομπή το καλοκαίρι στον ΣΚΑΪ, είναι έτοιμος για νέα πράγματα.