Καίτη Γαρμπή: Εμφανίστηκε με υψηλό πυρετό σε συναυλία της - «Χρωστάω τα τραγούδια που δεν είπαμε»

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας μετά την συναυλία 
1'

Περιπέτεια με την υγεία της αντιμετώπισε η Καίτη Γαρμπή όσο βρισκόταν σε περιοδεία. Η τραγουδίστρια είχε προγραμματισμένη εμφάνιση στην Κρήτη, ωστόσο ανέβασε πυρετό. Όμως το γεγονός αυτό δεν φάνηκε να την πτοεί καθώς προτίμησε να μην ακυρώσει την συναυλία της.

Μετά το πέρας της συναυλίας, η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας συγγνώμη από τους θαυμαστές της.

«Πρίν λίγο τελείωσε το λάιβ μας στο Ηράκλειο! Με ενα κοινό συγκλονιστικό, το κοινό της Κρήτης που ξέρει να δείχνει την αγάπη του με πράξεις και με τις ωραιότερες μαντινάδες που τις σκαρώνουν επιτόπου φίλοι μου Κρητικοί και μου χαρίζουν τις ωραιότερες!
Ευχαριστούμε για τα 2 υπέροχα βράδια στα Χανιά και στο Ηράκλειο!
Λυπάμαι που στο Ηράκλειο δεν είδα κόσμο όπως κάνω πάντα στο τέλος της συναυλίας να τους αγκαλιάσω και να βγούμε φωτό αλλά κάποιο κρητικοπουλάκι χτες κάτι με κόλλησε και έβγαλα τη σημερινή βραδιά με σοβαρό πυρετό.
Δεν πειράζει, πάει πέρασε, να είμαστε όλοι καλά και για του χρόνου πρώτα ο θεός χρωστάω τις αγκαλιές που δεν δώσαμε και τα τραγούδια που δεν είπαμε!
Καλό ξημέρωμα ευλογημένο νησί!
Σ´ ευχαριστούμε!!!», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης η Καίτη Γαρμπή

Σχετικές ειδήσεις