Survivor: Πότε θα δούμε τη μεγάλη πρεμιέρα – Θα υπάρχουν διάσημοι;

Το ριάλιτι επιβίωσης έρχεται στον ΣΚΑΪ και το φανατικό του κοινό ανυπομονεί
3'

Κίνηση ματ έκαναν τα στελέχη του ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφασίζοντας να βγάλουν στον αέρα το «Survivor», το πρώτο μισό της χρονιάς. Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα έχει ξεκινήσει και στόχος είναι το ριάλιτι να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να προλάβουν τον ανταγωνισμό της prime time.

Όλα, βέβαια, θα εξαρτηθούν από τα γυρίσματα και τις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουν. Αν τούς επιτρέψουν να κινηθούν γρήγορα, τότε το «Survivor» θα βγει χωρίς καθυστέρηση. Διαφορετικά, θα πάρει μία εβδομάδα αναβολή και θα ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, θα προβάλλεται για δύο ώρες, από τις 21.00 έως τις 23.00, ενώ θα ακολουθεί το «Power of love».

Ο Γιώργος Λιανός, ο κεντρικός παρουσιαστής, αναχώρησε την Παρασκευή για τον Άγιο Δομίνικο δηλώνοντας στην κάμερα του «Summer’s cool»: «Θα στηριχτούμε πάρα πολύ στην επιβίωση, το κάστινγκ είναι ανοιχτό για όλους τους σωματότυπος, θα πρέπει να αντεπεξέλθουν και σε δύσκολες συνθήκες επιβίωσης άτομα διαφορετικής προελεύσεως. Θέλω να δω πώς θα τα καταφέρουν γιατί είναι και μια εποχή στον Δομίνικο που έχει αρκετές ανατροπές στον καιρό. Κανά δυο τυφώνες πέρασαν ξυστά από το νησί. Επώνυμοι ίσως μπουν στην αρχή, ίσως αργότερα ίσως και καθόλου, είναι λίγο απρόβλεπτο».

«Δεν θέλω να δώσω κάποια πληροφορία. Θα αλλάξουμε λιγάκι τα χρώματα στις ομάδες. Πάμε να κάνουμε το παλιό αμερικάνικο φορμάτ με πολύ εμπλουτισμένους κανόνες, με πολλά στοιχεία που θα φέρουν τα πάνω κάτω. Δεν θα δούμε τα γνωστά. Μπορεί ο Γολιάθ να την πατήσει από τον Δαβίδ. Θα υπάρχουν άτομα που θα έχουν περισσότερα δικαιώματα μέσα στο παιχνίδι, τα κρυφά μαχαιρώματα παραμονεύουν. Το παιχνίδι θα στηριχτεί στη δημιουργία της πλειοψηφίας, όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο πιο εύκολα θα επιβιώσουν. Τα έπαθλα δεν θα είναι τόσο μεγάλα και θα χρειαστεί να στύψεις και το μυαλό σου για να αποκτήσεις κάτι που θα σε βοηθήσει να επιβιώσεις. Υπάρχει ένα στοιχείο που θα φέρει τα πάνω κάτω από το πρώτο επεισόδιο. Θα εξηγηθούν οι νέοι κανόνες. Ο καιρός δεν μας επιτρέπει να ανοίξουμε το Survivor σε διάρκεια και η επιβίωση των παικτών δεν μπορεί να παραταθεί σε τέτοιες συνθήκες», πρόσθεσε σχολιάζοντας ότι σε διάρκεια θα είναι μικρότερο σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Όσον αφορά στους παίκτες; Τα ονόματα μπορεί να ανακοινωθούν την τελευταία στιγμή όμως κάποια από αυτά έχουν διαρρεύσει. Ο αθλητής Τάσος Πάνας, η πρώην παίκτρια του «GNTM» Παρασκευή Κερασιώτη, η δίδυμη αδερφή της Μαρία Κερασιώτη, η Χριστιάνα Γρηγοράσκου που ασχολείται ενεργά με το Fitness, αλλά και η Μαρία Λυμπεροπούλου και η Μαριάννα Δασυγένη, που είναι ψηφιακοί δημιουργοί, φαίνεται πώς παίρνουν το εισιτήριο. Οι Tik Tokers Ορφέας Γενκιανίδης και η Εσμεράλντα, ο Γιάννης Γριμανέλλης, οι δίδυμες αδερφές, που είναι μοντέλα, Βίκυ και Μαίρη Πετεινάρη αλλά και ο Άγγελος Τσάκας, που ασκεί το επάγγελμα του χορευτή, ο DJ Γιάννης Ρηγάκης, συμπληρώνουν τη λίστα με τους πρώτους συμμετέχοντες.