Πρωινάδικα σε θέση μάχης – Οι πρεμιέρες, οι ώρες προβολής, ο ανταγωνισμός

Η μάχη της τηλεθέασης ξεκινά και οι τηλεαστέρες με τις ομάδες τους είναι έτοιμοι!

Πρωινάδικα σε θέση μάχης – Οι πρεμιέρες, οι ώρες προβολής, ο ανταγωνισμός
4'

Στις 16 Σεπτεμβρίου οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές θα κάνουν ποδαρικό για τη σεζόν, με τον ανταγωνισμό να «ζορίζει» τις ομάδες στο κυνήγι των αποκλειστικών θεμάτων και της σκαλέτας! Νικητές θα αναδειχθούν μονάχα εκείνοι που μπορούν να επιδείξουν αντανακλαστικά… και υπομονή.

Στον ΑΝΤ1, στις 09.50, η καθημερινή πρωινή συνήθεια επιστρέφει με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. «Το Πρωινό» θα συνεχίσει να προβάλλει θέματα κοινωνικά, αστυνομικά, πολιτικά, lifestyle, όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και μας απασχολούν, αλλά και όλα όσα κάποιοι δεν τολμούν να θίξουν. Στη δοκιμασμένη παρέα των Τάσου Τεργιάκη, Φωτεινής Πετρογιάννη, Άριας Καλύβα και Ελένης Βουλγαράκη, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστίθεται και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία θα συμπληρώσει την πολύ δυνατή ομάδα του «Πρωινού». Ο Βαγγέλης Περρής θα σχολιάζει με το χαρακτηριστικό καυστικό του ύφος όλα τα θέματα, δίνοντας επιπλέον πληροφορίες.

Το STAR ρίχνει και φέτος στην αρένα το «Breakfast@STAR» στις 08.45. H Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου επιστρέφουν για 3η σεζόν για να μας χαρίσουν την καλύτερη πρωινή παρέα, σερβίροντας το πιο πλούσιο και χορταστικό πρωινό για κάθε γούστο! Με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, lifestyle νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, τις τελευταίες τηλεοπτικές ειδήσεις, και φυσικά άφθονη θετική ενέργεια και αισιόδοξη διάθεση, το «Breakfast@Star» θέλει να γίνει καθημερινή επιλογή! Μαζί τους, η Μαίρη Αργυριάδου, η Λιλή Πυράκη και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος. Φέτος, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, ο οποίος καθημερινά θα «σερβίρει» τα πιο ζεστά και καυτά νέα της τηλεοπτικής πραγματικότητας! Στο τιμόνι των αστρολογικών προβλέψεων, η «πλανητάρχισσα» Άση Μπήλιου θα αναλύει καθημερινά τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα.

Διπλή πρεμιέρα σηματοδοτεί η 16η Σεπτεμβρίου στον ALPHA. Για 12η σεζόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στις 07.45 με το «Happy Day» μας καλημερίζει, με χαμόγελο, χρώμα και θετική διάθεση, δίνοντας το έναυσμα για μία χαρούμενη και λαμπερή ημέρα. Μαζί της, η γνώριμη παρέα, Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς, μας κρατά ευχάριστη συντροφιά τα πρωινά όλα αυτά τα χρόνια. Η παρέα μεγαλώνει με τους Δήμο Βερύκιο, Γιώργο Σατσίδη και Λευτέρη Μητσόπουλο.

Όταν το ρολόι δείξει 10.00, τότε η Κατερίνα Καινούργιου θα πει «καλημέρα» για τη νέα σεζόν με τη «Super Κατερίνα». Η ξανθιά παρουσιάστρια θα έχει στην παρέα της τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Στέφανο Κωνσταντινίδη, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Γιάννη Πουλόπουλο, που θα παρουσιάζουν και θα αποκαλύπτουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, από την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, στο πιο infotainment πρωινό!

Katerina-Kainoyrgioy1.jpg

Την ίδια ημέρα, στις 09.20, η Φαίη Σκορδά θα πει «Buongiorno» στο κοινό του MEGA. Παίρνοντας τη σκυτάλη από το «Κοινωνία ώρα MEGA», η ξανθιά παρουσιάστρια θα κρατά συντροφιά για τρεισήμισι ώρες, μέχρι τις 12.40 δηλαδή όπου θα μεταδίδεται το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων. Η Φαίη και η ομάδα της μας ανοίγουν το σπίτι τους και είναι έτοιμοι να γίνουν η νέα πρωινή μας παρέα. Στόχος τους είναι να κάνουν ενδιαφέροντα ακόμα και τα πιο συνηθισμένα θέματα, διασφαλίζοντας ότι είστε οι πιο ενημερωμένοι για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Αστρολογία, χρηστικά θέματα, διαγωνισμοί, μόδα, μουσική και κινηματογράφος θα συμπληρώνουν το περιεχόμενο της εκπομπής. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα βρίσκεται στο πλευρό της καλής του φίλης, ενώ το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Νάνσυ Νικολαΐδου, Ευάνα Ζουμπούρογλου, Στέργιος Σαμαρτζής, συμπληρώνουν το team. Τη στήλη της μαγειρικής θα αναλάβει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, γεμίζοντας με υπέροχες μυρωδιές το στούντιο.

FAIH-SKORDA.jpg

Στο OPEN, η απόλυτη πρωταγωνίστρια της ψυχαγωγίας είναι η Ελένη Τσολάκη. Στις 09.50, με τη μοναδική της ενέργεια και την πάντα αισιόδοξη ματιά της, θα μας πει καλημέρα κρατώντας την καλύτερη παρέα με ένα «Πρωινό Σου Σου» που θα τα έχει όλα! Λάμπρος Κωνσταντάρας και Νάνσυ Παραδεισανού θα είναι στο πλευρό της, αφού πρόκειται για δύο άτομα με τα οποία τη συνδέει σχέση εκτίμησης και σεβασμού. Φυσικά, το team θα έχει ανθρώπους που θα μπορούν να δίνουν τον παλμό της ενημέρωσης και πολλές εκπλήξεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή