Τζένιφερ Λόπεζ: Η καυτή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και το «ηχηρό» μήνυμα στον Μπεν Άφλεκ

Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Τζένιφερ Λόπεζ στη νέα της εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τον Μπεν Άφλεκ
1'

Πιο sexy και ανανεωμένη από ποτέ εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ στην πρεμιέρα της ταινίας της και του εν διαστάσει συζύγου της Μπεν Άφλεκ, Unstoppable.

Η χολιγουντιανή σταρ άφησε τους πάντες άφωνους με την αποκαλυπτική της εμφάνιση, αφού επέλεξε ένα φόρεμα που ήταν εντελώς ανοιχτό στα πλαϊνά, δεμένο με μόλις τρεις μαύρους φιόγκους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ συνδύασε το ασημένιο, εμπνευσμένο από την ντίσκο φόρεμά της, από την Tamara Ralph, με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και κοσμήματα Hassanzadeh, ενώ επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς που έπεφταν στην πλάτη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ είναι ο παραγωγός της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια μαζί με τους Τζάρελ Τζερόμ, Μπόμπι Καναβάλε, Μάικλ Πένια και Ντον Τσεντλ.

Μπορεί να μην έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, ωστόσο, η Λατίνα σταρ έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα με την απαστράπτουσα εμφάνισή της στον πρώην αγαπημένο της, λέγοντας ότι είναι στα καλύτερά της και προχωρά μπροστά.

Σχετικές ειδήσεις