Χρήστος Νικολόπουλος: «Ο Καζαντζίδης νόμιζε ότι όλα γύρω του ήταν ύποπτα»

Η εξομολόγηση του Χρήστου Νικολόπουλου για τις συνεργασίες που τον σημάδεψαν

Χρήστος Νικολόπουλος: «Ο Καζαντζίδης νόμιζε ότι όλα γύρω του ήταν ύποπτα»
1'

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» παραχώρησε ο Χρήστος Νικολόπουλος, με αφορμή τα 60 χρόνια παρουσίας του στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Μεταξύ άλλων, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης μίλησε για την μουσική του πορεία και για τις συνεργασίες που τον σημάδεψαν.

«Φυσικά θα ξεχώριζα τον Στέλιο Καζαντζίδη κι είναι πιο ψηλά στη συνείδησή μου γιατί με αυτόν γράψαμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες, όπως το Υπάρχω. Ήταν καλός άνθρωπος κι εξαιρετικός στην παρέα. Είχε πολύ χιούμορ κι αυτοσαρκασμό. Του άρεσε ο χορός. Είχε μία υπερβολική φοβία και νόμιζε ότι όλα γύρω του ήταν ύποπτα, αλλά ήταν καλός άνθρωπος. Με άκουγε σε όλα τα ερμηνευτικά, σε ό,τι τραγουδούσε. Ήταν υπάκουος» εξομολογήθηκε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

«Και ο Στράτος Διονυσίου ήταν τεράστιος τραγουδιστής για εμένα. Τότε ήταν σχεδόν ισάξιοι. Ο Στράτος το στήριζε το τραγούδι κι ήταν παρών, ο Καζαντζίδης ήταν απών. Τα περισσότερα χρόνια που ήταν τραγουδιστής, ήταν απών για διάφορους προσωπικούς λόγους. Νομίζω το ότι δεν στήριζε ο Καζαντζίδης το λαϊκό τραγούδι ζωντανά με την ύπαρξή του, ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για το λαϊκό τραγούδι» συμπλήρωσε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή