Survivor, Φάρμα και σειρές – Τα δυνατά χαρτιά των 21.00

Τι θα βλέπουμε, καθημερινά, στις 21.00

Survivor, Φάρμα και σειρές – Τα δυνατά χαρτιά των 21.00
6'

Μία ανάσα πριν τις πρεμιέρες της ψυχαγωγίας και τα στελέχη ήδη έχουν ποντάρει σε δυνατά χαρτιά, που θα ρίξουν στην καθημερινή αρένα. Στη ζώνη των 21.00 θα κριθούν πολλά, καθώς -όπως φαίνεται- οι ιθύνοντες τα δίνουν όλα για όλα!

Στον ΣΚΑΪ ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι το «Survivor». Με επικρατέστερη ημερομηνία πρεμιέρας την 16η Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιανός ήδη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. «Θα στηριχτούμε πάρα πολύ στην επιβίωση, το κάστινγκ είναι ανοιχτό για όλους τους σωματότυπος, θα πρέπει να αντεπεξέλθουν και σε δύσκολες συνθήκες επιβίωσης άτομα διαφορετικής προελεύσεως. Θέλω να δω πώς θα τα καταφέρουν γιατί είναι και μια εποχή στον Δομίνικο που έχει αρκετές ανατροπές στον καιρό. Κανά δυο τυφώνες πέρασαν ξυστά από το νησί. Επώνυμοι ίσως μπουν στην αρχή, ίσως αργότερα ίσως και καθόλου, είναι λίγο απρόβλεπτο», είπε κατά την αναχώρησή του.

«Δεν θέλω να δώσω κάποια πληροφορία. Θα αλλάξουμε λιγάκι τα χρώματα στις ομάδες. Πάμε να κάνουμε το παλιό αμερικάνικο φορμάτ με πολύ εμπλουτισμένους κανόνες, με πολλά στοιχεία που θα φέρουν τα πάνω κάτω. Δεν θα δούμε τα γνωστά. Μπορεί ο Γολιάθ να την πατήσει από τον Δαβίδ. Θα υπάρχουν άτομα που θα έχουν περισσότερα δικαιώματα μέσα στο παιχνίδι, τα κρυφά μαχαιρώματα παραμονεύουν. Το παιχνίδι θα στηριχτεί στη δημιουργία της πλειοψηφίας, όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο πιο εύκολα θα επιβιώσουν. Τα έπαθλα δεν θα είναι τόσο μεγάλα και θα χρειαστεί να στύψεις και το μυαλό σου για να αποκτήσεις κάτι που θα σε βοηθήσει να επιβιώσεις. Υπάρχει ένα στοιχείο που θα φέρει τα πάνω κάτω από το πρώτο επεισόδιο. Θα εξηγηθούν οι νέοι κανόνες. Ο καιρός δεν μας επιτρέπει να ανοίξουμε το Survivor σε διάρκεια και η επιβίωση των παικτών δεν μπορεί να παραταθεί σε τέτοιες συνθήκες», πρόσθεσε σχολιάζοντας ότι σε διάρκεια θα είναι μικρότερο σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Το STAR, επίσης, βασίζεται σε ριάλιτι ψηφίζοντας «Φάρμα» για το πρώτο μισό της σεζόν. Η «Φάρμα» επιστρέφει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και προσκαλεί άντρες και γυναίκες να αφήσουν την ρουτίνα, την γκρίζα καθημερινότητα και τις ανέσεις της πόλης και να επιστρέψουν στην ουσία, στις ρίζες μας - στη φύση. «Έλα να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις που κάνουν την αγροτική ζωή τόσο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα τόσο μαγευτική: Να φροντίσεις τα ζώα, να καλλιεργήσεις την γη, να παλέψεις για όσα μέχρι σήμερα θεωρούσες αυτονόητα και να νιώσεις πιο ουσιαστικά από ποτέ πως ότι δώσεις στη φύση εκείνη θα στο επιστρέψει απλόχερα.
Όσο πιο βαθιά και ειλικρινά καταφέρεις να εναρμονιστείς με τους νόμους της, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βγεις νικητής - τόσο σαν άνθρωπος, όσο και στο παιχνίδι», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η μυθοπλασία θα βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στο επίκεντρο. Για τη ζώνη των 21.00, σχεδόν καθημερινά, από Δευτέρα έως Πέμπτη, ο ΑΝΤ1 βάζει τη σειρά «Grand Hotel». Κηφισιά 1925.. Τρία χρόνια μετά την Μικρασιατική καταστροφή… Όλα ξεκινούν όταν μια προσφυγοπούλα καμαριέρα εξαφανίζεται από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς. Ο Πέτρος, ο τολμηρός αδερφός της, αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια, εισβάλλει στο «Grand Hotel», παριστάνοντας τον σερβιτόρο, και ξεκινάει μία έρευνα που θα αποδειχθεί απειλητική ακόμη και για τη ζωή του… Θα προσπαθήσει να διεισδύσει στην Καλή Κοινωνία της εποχής, να αποκαλύψει ανείπωτες αλήθειες και σοκαριστικά μυστικά και να «ανοίξει» κάποιες πόρτες που θα έπρεπε να μείνουν για πάντα κλειστές…

Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τι συνέβη, θα γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της Αλίκης, κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου, μίας νέας, προοδευτικής γυναίκας, με ανοιχτό μυαλό, που για να σώσει την οικογενειακή περιουσία, αναγκάζεται να αρραβωνιαστεί τον φιλόδοξο και υπολογιστικό Διευθυντή του ξενοδοχείου, Ρήγα… Η Αλίκη, παρόλο που ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Πέτρου, συμφωνεί να τον βοηθήσει να μάθει την αλήθεια για την αδερφή του, προκαλώντας ανοιχτά την οικογένειά της και θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή… Θα καταφέρει ο Πέτρος να ανακαλύψει τι συνέβη στην αδελφή του και γιατί;
Πόσα μυστικά βρίσκονται πίσω από την καθωσπρέπει βιτρίνα του «Grand Hotel»;
Ποιες αλήθειες είναι βαθιά κρυμμένες κάτω από τα ακριβά χαλιά και τα λαμπερά σαλόνια του ξενοδοχείου; Μπορεί ένας έρωτας να ανθίσει και να επιβιώσει, όταν όλα είναι εναντίον του;

Ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ALPHA φέρει τον τίτλο «Άγιος Έρωτας» και θα προβάλλεται καθημερινά, στη ζώνη των 21.00. Η υπόθεση μάς μεταφέρει στην τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης, η οποία αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δε μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά την Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα. Και θα κληθεί να απαντήσει στα δικά του διλήμματα, ανάμεσα στην πίστη του και τις αδυναμίες του. Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή, συμπληρώνουν το καστ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του MEGA, η δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου «Η Γη της Ελιάς» θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, όπως και οι ανατροπές, που θα καθηλώνουν καθημερινά από τις 21.00 έως τις 23.00.

Η Αμαλία είναι από τις ηρωίδες που θα σκορπίσει πόνο και τρόμο. Στο πρώτο τρέιλερ την βλέπουμε να πληρώνει εκείνους που έβαλαν φωτιά στο σπίτι του πρώην συζύγου της, του Ισίδωρου, ενώ τούς κατηγορεί ότι έκαψαν άνθρωπο. Η νταντά της μικρής Αγγελικής δεν τα κατάφερε, πέφτοντας νεκρή, ενώ η πρώτη σώζεται έχοντας πανικοβληθεί. Η Αμαλία έχει ορκιστεί να εκδικηθεί Ισίδωρο και Αθηνά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρει.

Ο Στέφανος Μιχαήλ καταφτάνει στη Μάνη, με τη σύντροφό του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ο μόνος που γνωρίζει ποιος είναι πραγματικά ο Στέφανος είναι ο τηλεοπτικός Δημοσθένης, ο οποίος είχε δοσοληψίες μαζί του στο παρελθόν. Η Ναυσικά θα υποδυθεί μία αδίστακτη γυναίκα, μπλεγμένη σε κυκλώματα, που απαγάγει την Ειρήνη και ζητά πολλά λεφτά από τον Δημοσθένη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή