Μαρία Μπεκατώρου: Αυτό είναι το «μυστικό» της για την παρουσίαση του Chase

«Νιώθω την αποδοχή του κόσμου, δόξα τω Θεώ, και είναι μαγικό», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπεκατώρου
2'

Η Μαρία Μπεκατώρου προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκυριακο» λίγο πριν την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του Chase.

Η παρουσιάστρια εξομολογείται τα συναισθήματά της για την πορεία της στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε το μυστικό της για την προετοιμασία της στο παιχνίδι.

«Νιώθω την αποδοχή του κόσμου, δόξα τω Θεώ, και είναι μαγικό. Απ’ όλα όσα έχω κατακτήσει αυτό είναι που μ’ αρέσει περισσότερο: η αγάπη που μου δίνει ο κόσμος. Είναι πάρα πολύ ωραίο. Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου τόσα χρόνια όσο πιο ειλικρινά γίνεται και το λέω με το χέρι στην καρδιά. Δεν είναι πάντα εύκολα τα πράγματα, ο δρόμος δεν είναι ανοιχτός και στρωμένος με ροδοπέταλα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Προσπαθώ να τον βλέπω έτσι και τις δυσκολίες να τις προσπερνάω πολύ εύκολα και γρήγορα. Και το έχω καταφέρει, γιατί τα έχω φιλοσοφήσει λίγο τα πράγματα. Είναι ευλογία που κάνω αυτή τη δουλειά, με αγαπάει ο κόσμος, κάνω αυτό μου αρέσει και ζω από αυτό. Οπότε δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να μου χαλάσει τη διάθεση μέσα στη δουλειά, εκτός από πολύ συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία προσπερνάω».

«Βέβαια νιώθω ότι έχω εξελιχθεί, γιατί έχω ακούσει, έχω δουλέψει, έχω διαβάσει. Έτσι πρέπει να είμαστε. Νομίζω ότι σε κάθε επάγγελμα η εξέλιξη είναι αυτή που μετράει και κάνει τους ανθρώπους επαγγελματίες, να έχουν διάρκεια. Αλλιώς τι; Να είμαστε ίδιοι όπως ξεκινήσαμε; Να μην ακούμε, να μη βλέπουμε, να μην απορροφούμε γνώση και εμπειρία, να μη βλέπουμε άλλους ανθρώπους που ξέρουν περισσότερα από εμάς και έχουν χρόνια στην πλάτη τους; Εγώ τουλάχιστον το έχω ακολουθήσει αυτό και θα το ακολουθώ μέχρι εκεί που θέλει ο κόσμος», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Μαρία Μπεκατώρου.

Σε ερώτηση αναφορικά με την «προπόνηση» της για το τηλεπαιχνίδι είπε: «Διαβάζω γρήγορα τις ερωτήσεις, να μην κάνω σαρδάμ, να μπορώ να συντονίζομαι με τους παίκτες και τους chasers, πότε πρέπει να λέω το όνομα του ενός και πότε του άλλου, να είμαι μέσα στον χρόνο και να κάνω όσο περισσότερες ερωτήσεις γίνεται. Είναι πολλά. Για την πρώτη σεζόν έκανα προπόνηση έναν Αύγουστο ολόκληρο και έναν Σεπτέμβριο. Μετά όμως το πήρα μια χαρά πάνω μου», περιγράφει η Μαρία Μπεκατώρου.