Ξεκινούν οι πρεμιέρες της ψυχαγωγίας – Ποιες σειρές και ριάλιτι έρχονται

Η εβδομάδα αρχίζει με τις πρεμιέρες δύο σειρών, ενώ ακολουθεί το «My stylerocks»
3'

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει επίσημα με την ενημέρωση, ενώ χθες έκανε πρεμιέρα η σειρά «Παραλία». Απόψε, έρχονται δύο ακόμη παραγωγές μυθοπλασίας ενώ θα ακολουθήσει και η πρεμιέρα του ριάλιτι «My style rocks» δίνοντας το σήμα για την έναρξη της ψυχαγωγίας.

Το βράδυ της Δευτέρας, στις 19.45, πρώτη επίσημη κάνει ο δεύτερος κύκλος της «Ηλέκτρας» στην ΕΡΤ1. Το ερωτικό δράμα εποχής, βασισμένο σε μια ιδέα της συγγραφέως Ελένης Καπλάνη, σε σκηνοθεσία της Βίκυς Μανώλη και σενάριο των Μαντώς Αρβανίτη και Θωμά Τσαμπάνη, επιστρέφει με καινούργια επεισόδια γεμάτα ανατροπές, ανομολόγητους έρωτες και σκοτεινά μυστικά που έρχονται στο φως.

Ξημέρωμα. Χίλιοι ψίθυροι πάνω από το μικρό νησί. Όλες οι ιστορίες της Αρσινόης ανατέλλουν ξανά. Μα κουβαλούν μέσα τους βαθύ σκοτάδι. Κάποιος ξυπνά σε ένα δωμάτιο φτηνού ξενοδοχείου. Το φως που μπαίνει από τις γρίλιες φωτίζει τον θυμό και την ασχήμια. Άλλος ανοίγει τα μάτια του στο ψυχρό φως μιας λάμπας που τρεμοπαίζει. Δεν ξέρει αν είναι μέρα ή νύχτα. Δεν ξέρει ποια είναι αυτή η γυναίκα που δεν φεύγει στιγμή από το πλάι του. Άλλος περιφέρεται μέσα στο άδειο του σπίτι, αναζητώντας τον άνθρωπο που μοιραζόταν τη ζωή του. Μια αίθουσα δικαστηρίου ετοιμάζεται για να δεχθεί τους αντιδίκους. Ένα τραπέζι στρώνεται για να καλωσορίσει εκείνον που έλειψε καιρό. Μα κανείς δεν θα συναντηθεί με αυτό που πραγματικά επιθυμεί. Τι σημασία έχει αν όλα τα πουλιά γεννήθηκαν για να πετούν; Οι άνθρωποι με τι φτερά να μακρύνουν από τη μοίρα τους;

Στις 21.00, πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα καθημερινή σειρά «Αρχελάου 5». Η Κέλλυ θα χωρίσει από τον Αλέξανδρο, αφού την απάτησε με την καλύτερή της φίλη, και θα διεκδικήσει την Αρχελάου 5 στο δικαστήριο, με τη βοήθεια της εκκεντρικής δικηγόρου, Μαρούκας. Ο Στέφανος είχε πάντα όνειρο να γίνει σταρ, ο Ορφέας μεγάλος σκηνοθέτης, η Λυδία εύχεται να ξεπεράσει μια μέρα τις φοβίες της και η Δώρα να την αποδεχτούν, επιτέλους, όπως ακριβώς είναι. Κανείς απ’ όλους αυτούς, όμως, δεν ξέρει πως σύντομα θα ανοίξει ένα μπαρ που είναι η απάντηση για ό,τι έχουν ζητήσει από τη ζωή.

Το «My style rocks» έρχεται στον ΣΚΑΪ με νέο κύκλο και πολλές αλλαγές, έχοντας όμως ως σταθερή αξία την Κατερίνα Καραβάτου στον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας. Ανανεωμένο και ανατρεπτικό το ριάλιτι μόδας κάνει πρεμιέρα για όγδοη σεζόν, την Παρασκευή 13/09 στις 21.00! Φέτος, βλέπουμε το «My Style Rocks»… αλλιώς! Ο νέος κύκλος ξεκινάει με τα Bootcamps των κοριτσιών που θέλησαν να συμμετέχουν στο πιο στυλάτο σόο υτης ελληνικής τηλεόρασης. Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διαδικασία της επιλογής των fashionistas, αλλά και όλα όσα γίνονται κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Οι διαγωνιζόμενες κάνουν την πρώτη τους πασαρέλα μπροστά στην κριτική επιτροπή, στον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Γιώργο Καράβα με την προσδοκία να μπουν στην ομάδα του «My Style Rocks»!

Οι ανατροπές δεν σταματούν εδώ… Στο ανανεωμένο πρότζεκτ, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του διαγωνισμού από την αρχή των Bootcamps αλλά και στα καθημερινά επεισόδια! Οι συζητήσεις μεταξύ των fashionistas και πλούσιο υλικό από τα backstage του διαγωνισμού έρχονται σύντομα στις οθόνες μας. Στα δύο πρώτα επεισόδια του «My Style Rocks» την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 21.00 θα παρακολουθήσουμε τα Bootcamps του διαγωνισμού ενώ τη Δευτέρα 16/09 στις 16.30 ξεκινάει η πρώτη διαγωνιστική εβδομάδα.