Ιωάννα Σαρρή: «Μου έχει μείνει μόνιμος φόβος» - Όσα αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας της

Το γνωστό μοντέλο που διατηρεί σχέση με τον Γιώργο Σαμπάνη είχε αποκαλύψει ότι έπασχε από μια ασθένεια

Ιωάννα Σαρρή: «Μου έχει μείνει μόνιμος φόβος» - Όσα αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας της
1'

Η Ιωάννα Σαρρή πέρασε κάποιους μήνες νωρίτερα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, εξέλιξη για το οποίο έδωσε μέσα από τη νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο που διατηρεί σχέση με τον Γιώργο Σαμπάνη είχε αποκαλύψει ότι έπασχε από Πάρεση Προσωπικού Νεύρου ή αλλιώς Πάρεση Bell. Σε χθεσινή της ανάρτηση στο Instagram, απάντησε σε μια από τις ερωτήσεις του «κοινού» της που αφορούσε στο θέμα υγείας της και στο αν τελικά της πέρασε.

«Αν και μου έχει μείνει μόνιμος φόβος και παλεύω να μην το σκέφτομαι, δόξα σοι ο Θεός πέρασε» αποκάλυψε η Ιωάννα Σαρρή.

«Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου. Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά.

Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας» είχε αποκαλύψει πριν μερικούς μήνες η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή