Κώστας Κρομμύδας: «Έχω ζήσει πολύ δύσκολα ως ηθοποιός, δεν μπορούσα να ζω αυτή την ανασφάλεια»

Η εξομολόγηση του Κώστα Κρομμύδα για την στροφή που έκανε από την υποκριτική στην συγγραφή βιβλίων
2'

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθησε το απόγευμα της Δευτέρας (9/9) ο Κώστας Κρομμύδας, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ανασφάλεια που έχει το επάγγελμα του ηθοποιού και για την απόφασή του να κάνει στροφή από την υποκριτική στην συγγραφή βιβλίων.

«Στην τηλεόραση παίρναμε πολύ καλά λεφτά, υπάρχουν στιγμές ευχάριστες σε συνεργασίες που έκανα αλλά δεν ήταν αυτό που είχα φανταστεί», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Κρομμύδας.

«Στα 50 σου να μην ξέρεις αν το επόμενο εξάμηνο θα έχεις δουλειά δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο και να είσαι και ταλαντούχος ηθοποιός. Πολλές φορές ηθοποιού μένουν με ένα κενό, “άντε να δούμε πώς θα βγει το νοίκι”, είναι τρομερή αυτή η ανασφάλεια, δεν μπορούσα να ζω άλλο αυτή την ανασφάλεια», πρόσθεσε στη συνέχεια ο συγγραφέας.

«Έχω ζήσει πολύ δύσκολα ως ηθοποιός, έκανα όμως και άλλα πράγματα. Δεν τη φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, ήξερα πού πάω και ότι δεν θα είναι μόνιμο και από το να κάθομαι σπίτι και να περιμένω να χτυπήσω το τηλέφωνο, πήγαινα να κάνω κάτι να μπορώ να έχω την άνεση μου την οικονομική. Δούλευα κυρίως νύχτα, ως μπάρμπαν, υπεύθυνος καταστημάτων, έχω κάνει πολλές δουλειές», συμπλήρωσε.

Ξεκαθάρισε στη συνέχεια ότι ποτέ δεν καβάλησε το καλάμι σαν ηθοποιός.

«Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι αυτό είναι εφήμερο, ότι δεν νόημα να ψωνιστείς, και να πεις τώρα είμαι γνωστός, επειδή δίνω πέντε αυτόγραφα στον δρόμο, ήξερα ότι αυτό θα περάσει κάποια στιγμή. Το έβλεπα, παρατηρείς γύρω σου», είπε καταλήγοντας ο Κώστας Κρομμύδας.

Σχετικές ειδήσεις