«Πυρ και μανία» η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα - «Βαρέθηκα αυτή την ερώτηση»

Έξαλλη η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα με ερώτηση δημοσιογράφου
Instagram
2'

Έξαλλη έγινε η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα (Adriana Sklenarikova) σε συνέντευξη που παραχώρησε στον βελγικό ραδιοφωνικό σταθμό «VivaCite Radio».

Το διάσημο μοντέλο ενοχλήθηκε με ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την ομορφιά της και μην μπορώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία της, απάντησε με έντονο ύφος, υψώνοντας την φωνή της.

Αφού ξεκίνησε λέγοντας ότι δεν ήταν απλώς «ένα όμορφο κορίτσι» πρόσθεσε εκνευρισμένη: «Και αν ήμουν απλώς ένα όμορφο κορίτσι, θα με πετούσατε στον κάδο απορριμμάτων; Δεν είμαι αρκετά καλή σ’ αυτήν την κοινωνία, δεν ανήκω;» είπε και πρόσθεσε: «Βγάζω καλά λεφτά, είμαι ευτυχισμένη, κάνω πολύ καλά τη δουλειά μου, είμαι ανεξάρτητη, θρέφω μια οικογένεια, δημιουργώ πράγματα».

«Δεν ήσουν απλώς ένα όμορφο κορίτσι», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος με την ίδια να επιμένει: «Και αν ήμουν απλώς ένα όμορφο κορίτσι;». «Δηλαδή δεν πιστεύεις ότι είναι λίγο απλοϊκό να επιστρέφεις πάντα στην εμφάνιση σου;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Όχι, στην πραγματικότητα με ενοχλεί. Χρειάζεται και κάτι άλλο […]». Ο δημοσιογράφος διόρθωσε τα λεγόμενα του: «Συμφωνούμε σε αυτό, η ερώτησή μου δεν αφορά την ομορφιά σου (…) Αναρωτιέμαι για το γεγονός ότι επανέρχεσαι σ’ αυτό».

Με το μοντέλο να ξεσπά: «Τα έχω καταφέρει πολύ καλά με την εμφάνισή μου […] Σαν να μην έφτανε αυτό. Δεν είμαι πόστο. Δε με βάζεις στον κήπο και με φωτογραφίζεις. Η ομορφιά είναι μια δουλειά. Όταν το λες αυτό, μειώνεις τη δουλειά μου σε μια κρεμάστρα».

«Προσπαθώ να σου εξηγήσω το ακριβώς αντίθετο, είσαι πολλά πράγματα», υπερασπίστηκε ο δημοσιογράφος με τη Σκλεναρίκοβα να αντιδρά: «Αλλά όπως όλοι οι άλλοι… Λες και πρέπει να αποδείξω ότι είμαι εξίσου έξυπνη […] Βαρέθηκα αυτήν την ερώτηση».

Σχετικές ειδήσεις