MEGA: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι σειρές – «Κλείδωσαν» ημερομηνίες

Το MEGA ποντάρει ξανά στη μυθοπλασία και έρχεται με μεγάλες παραγωγές

MEGA: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι σειρές – «Κλείδωσαν» ημερομηνίες
5'

Μία δυνατή σεζόν ξεκινά, με πολλές σειρές να ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα. Στο MEGA οι πρώτες επίσημες έχουν «κλειδώσει» και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου «Η Γη της Ελιάς» θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, όπως και οι ανατροπές.

Η Αμαλία είναι από τις ηρωίδες που θα σκορπίσει πόνο και τρόμο. Στο πρώτο τρέιλερ την βλέπουμε να πληρώνει εκείνους που έβαλαν φωτιά στο σπίτι του πρώην συζύγου της, του Ισίδωρου, ενώ τούς κατηγορεί ότι έκαψαν άνθρωπο. Η νταντά της μικρής Αγγελικής δεν τα κατάφερε, πέφτοντας νεκρή, ενώ η πρώτη σώζεται έχοντας πανικοβληθεί. Η Αμαλία έχει ορκιστεί να εκδικηθεί Ισίδωρο και Αθηνά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρει.

Ο Στέφανος Μιχαήλ καταφτάνει στη Μάνη, με τη σύντροφό του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ο μόνος που γνωρίζει ποιος είναι πραγματικά ο Στέφανος είναι ο τηλεοπτικός Δημοσθένης, ο οποίος είχε δοσοληψίες μαζί του στο παρελθόν. Η Ναυσικά θα υποδυθεί μία αδίστακτη γυναίκα, μπλεγμένη σε κυκλώματα, που απαγάγει την Ειρήνη και ζητά πολλά λεφτά από τον Δημοσθένη.

Η Αριάδνη ξεπερνά τον Χρήστο και ζει μια νύχτα πάθους με τον Κουράκο, με τον πρώην σύζυγο της μητέρας της Ιουλίας. Η νεαρή προσπαθεί να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, θα την αφήσει όμως ο Χρήστος; Παράλληλα, η Νάνσυ -κόρη του Τζον- συνεχίζει τα παιχνίδια της και εκδηλώνει τον πόθο της για τον Μάνο. Την ίδια ώρα, spoilers θέλουν την νεαρή να συμπεριφέρεται απαίσια στη Φιλιώ και τον πατέρα της να την «πιάνει» βάζοντάς την στη θέση της. Σύμφωνα, επίσης, με διαρροές, η Μαρίνα και ο Μάνος θα περάσουν τεράστια κρίση με την πρώτη να γοητεύεται από τον Στέφανο Μιχαήλ.

Famagusta

Η νέα σεζόν φέρει και το φινάλε του «Famagusta», που θα το δούμε προς τα τέλη Οκτωβρίου. Η δραματική σειρά, που εμπνέεται από τα γεγονότα της Κύπρου, θα ολοκληρώσει με τον γ’ και τελευταίο κύκλο 8 επεισοδίων. Οι τηλεθεατές αγκάλιασαν το εγχείρημα των Ανδρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου και ανέδειξαν το σίριαλ ως το δημοφιλέστερο της χρονιάς, με ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις. Στο τρίτο και τελευταίο μέρος, η σειρά θα αποτυπώσει τις αντιδράσεις του Μάικλ (Χρήστος Λούλης) και των βιολογικών του γονιών, που έμαθαν στο φινάλε του β’ κύκλου την αλήθεια. Επίσης, θα δούμε πώς θα εξελιχτεί η πορεία της υγείας του Παύλου (Ανδρέας Γεωργίου) σε ένα κοντράστ συναισθημάτων για τη Χριστίνα (Κοραλία Καράντη), που, ενώ βρίσκει τον χαμένο της γιο έπειτα από 50 χρόνια, κινδυνεύει να χάσει το δεύτερο παιδί της. Αξίζει να σημειωθεί πως στα νέα επεισόδια θα δούμε ακόμη περισσότερες αναδρομές στα γεγονότα που ακολούθησαν της τουρκικής εισβολής, με κεντρικό πρόσωπο τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο, τον οποίο υποδύεται ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Ταμπού

Το Μεγάλο Κανάλι θα βγάλει στον αέρα το «Ταμπού», διά χειρός της dream team (Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου). Πρόκειται για μια σκοτεινή σειρά με έντονο αστυνομικό και ερωτικό στοιχείο, που θα έχει ως καμβά την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Ενα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης και μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα φέρνει τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με τους φόβους και τις ανησυχίες τους. Μια πλειάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών και ένα πλούσιο καστ νέων και ανερχόμενων ηθοποιών αναλαμβάνουν να δώσουν πνοή σε μια τηλεοπτική ιστορία που διαθέτει όλα τα συστατικά για να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού. Στο επίκεντρο της ιστορίας, η οικογένεια Καρτάλη! Τέσσερα αδέλφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα. Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν, που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα. Στο περιβάλλον της οικογένειας, αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί, αλλά και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή και την άγνοια των νεανικών χρόνων. Ο μυστηριώδης και αινιγματικός κόσμος του «Ταμπού» θα αποκαλύψει τα μυστικά του στους τηλεθεατές το φθινόπωρο μέσα από το νέο πρόγραμμα του MEGA! Οι Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής και Μυρτώ Αλικάκη κρατούν τους βασικούς ρόλους. Όπως όλα δείχνουν, η πρεμιέρα θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου.

8EOXARHS-IWANNIDHS-NIKOLAS-MAKRHS-XRYSA-MIXALOPOYLOY-EBITAAGAITSH.jpg

Έχω παιδιά

Η λίστα ολοκληρώνεται με μία κωμωδία. Ο Λάμπρος Φισφής ετοιμάζει μία κωμική σειρά με τίτλο εργασίας «Εχω παιδιά», που θα βγει στον αέρα στα μέσα Οκτωβρίου με επικρατέστερη ημερομηνία την 17η. Πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Αθήνα του 2024; Υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονιού; Η Σάρα και ο Μιχάλης έχουν παιδιά και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε... άλλη διάσταση. Η καθημερινότητά τους προσγειώνεται από το… ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια. Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. Η κωμωδία θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, του ιδανικού συζύγου, της επιτυχημένης καριέρας και της τέλειας οικογένειας. Ενα δυνατό καστ ταλαντούχων και αγαπημένων ηθοποιών ενσαρκώνει χαρακτήρες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και αντιμετωπίζουν με χιούμορ συναρπαστικές καθημερινές περιπέτειες. Οι Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη και Γιάννης Τσουμαράκης ενσαρκώνουν τους κεντρικούς ήρωες. Στον ρόλο της Αντιγόνης η Μπέσσυ Μάλφα και στον ρόλο του κυρ Στέλιου θα βρεθεί ο Ερρίκος Λίτσης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή