Μαρίνα Σάττι: Πρώτες δηλώσεις μετά το περιστατικό με την Κατερίνα Σαλακά - «Δεν υπήρξε συνεργασία»

O artist manager και στενός συνεργάτης της Μαρίνας Σάττι, Αλέξανδρος Ελσαμπάγκ, προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση
2'

Μετά το δημόσιο ξέσπασμα από την Κατερίνα Σαλάκα που ανήρτησε ένα βίντεο «κόλαφο» στο Tik Tok κατά της Μαρίνας Σάττι και των συνεργατών της, στενός συνεργάτης της τραγουδίστριας θέλησε να ξεκαθαρίσει σχετικά με όσα έγιναν.

Πιο συγκεκριμένα, η TikToker ισχυρίστηκε πως η τραγουδίστρια και η ομάδα της αθέτησαν τη φερόμενη συμφωνία να ανέβει στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ενώ παράλληλα της συμπεριφέρθηκαν με αγένεια και αρνήθηκαν την είσοδό της στα καμαρίνια.

O artist manager και στενός συνεργάτης της Μαρίνας Σάττι, Αλέξανδρος Ελσαμπάγκ, προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση μέσα από την οποία θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα ειπώθηκαν. Διευκρίνισε ότι δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία με την Κατερίνα Σαλακά για να συμμετάσχει ως act στην εμφάνιση και τόνισε ότι η πρόσκληση ήταν για να παρακολουθήσει τη συναυλία.

Αναλυτικά, όσα έγραψε σε stories:

«Προς μεγάλη μας έκπληξη είδαμε τα βίντεο που δημοσίευσε χθες η κα. Σαλακά και στη συνέχεια, στο τέλος της συναυλίας, ενημερωθήκαμε από τους συνεργάτες μας για το τι ακριβώς συνέβη.

Με μεγάλη χαρά της παρείχαμε δωρεάν προσκλήσεις για να έρθει να παρακολουθήσει τη χθεσινή μας συναυλία στον Λυκαβηττό. Δεν ξέρουμε από που προέκυψε η προσδοκία της κα. Σαλακά να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει, καθώς ουδέποτε υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση και συμφωνία για κάτι τέτοιο με κάποιον από την ομάδα.

Γνωρίζετε ότι από τον Ιούνιο στις μεγάλες συναυλίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης, το "Είμαι καλά" λειτουργούσε ως interlude κατά τη στιγμή αλλαγής κοστουμιών. Αυτό δεν θα μπορούσε να αλλάξει χθες, τελευταία στιγμή, στις 21.00 και μισή ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας. Πράγμα που – όπως ενημερωθήκαμε από τους συνεργάτες μας – ζήτησε η κα. Σαλακά. Η guest εμφάνιση της το καλοκαίρι στη συναυλία μας στη Χαλκιδική είχε συμφωνηθεί εκ των προτέρων, όπως απαιτείται για την καλή και εύρυθμη οργάνωση μια τέτοιας παραγωγής».