Φάρμα: Διεθνής ποδοσφαιριστής στον ρόλο του επιστάτη - Μεγάλη έκπληξη

Το ριάλιτι του STAR έρχεται την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21.00
1'

Η μία πρεμιέρα θα διαδέχεται την άλλη, το επόμενο διάστημα, με σειρές, ριάλιτι, σόου, εκπομπές να βγαίνουν στον αέρα. Στο STAR τα βλέμματα είναι στραμμένα στη «Φάρμα», που έρχεται στην TV την Κυριακή Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά φορμάτ, επιστρέφει με παρουσιαστή τον αγαπημένο Λεωνίδα Κουτσόπουλο! Για 2η σεζόν, ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα μοναδικό, αυθεντικό ταξίδι στην αξεπέραστη ελληνική ύπαιθρο, σε απόλυτη αρμονία με τη φύση και τους αδιαπραγμάτευτους νόμους της.

Περισσότερη ένταση, απρόβλεπτες ανατροπές και δυναμικά αγωνίσματα θα καθηλώσουν το κοινό. Συνεχείς προκλήσεις, απαιτητικές συνθήκες και σκληρές μάχες θα δοκιμάζουν καθημερινά τις αντοχές, τις ικανότητες και τα σωματικά και ψυχολογικά όρια των παικτών.

Μάλιστα, τα στελέχη είχαν έναν άσο στο μανίκι τους που αποκάλυψαν σήμερα. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας θα είναι ο επιστάτης του ριάλιτι.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που μεγάλωσε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και διέπρεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποφάσισε στα 33 του χρόνια να κρεμάσει οριστικά τα γάντια του τερματοφύλακα, για εκείνα του αγρότη! Δημιούργησε από το μηδέν το Κτήμα Τζόρβα, το οποίο περιλαμβάνει ελαιόδεντρα, ελιά Καλαμών και οινοποιήσιμες ποικιλίες σταφυλιού. Με τις σημαντικές γνώσεις, που του έχει δώσει η καθημερινή ενασχόλησή του με τη φύση, ο Αλέξανδρος θα καθοδηγήσει τους παίκτες στις καθημερινές δραστηριότητες της «Φάρμας», παρέχοντας απαραίτητες πρακτικές συμβουλές, ενώ θα αναλάβει την οργάνωση και ανάθεση αποστολών, που θα τους εξασφαλίσουν πολύτιμες πρώτες ύλες και ξεχωριστά έπαθλα.