Ελένη Τσολάκη: Νέο μέλος στην ομάδα της εκπομπής της – Μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ

Η Ελένη Τσολάκη έρχεται με το «Πρωινό Σου Σου» για να μάς κρατάει παρέα.

Ελένη Τσολάκη: Νέο μέλος στην ομάδα της εκπομπής της – Μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ
1'

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο OPEN, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του «Πρωινού Σου Σου» τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 09.50.

Η απόλυτη πρωταγωνίστρια της ψυχαγωγίας είναι η Ελένη Τσολάκη, αφού μέχρι αυτή τη στιγμή στον προγραμματισμό του OPEN δεν έχει συμπεριληφθεί άλλη ψυχαγωγική εκπομπή. Έτσι, σε πέντε ημέρες, έρχεται με τη μοναδική της ενέργεια και την πάντα αισιόδοξη ματιά της να μας πει καλημέρα κρατώντας την καλύτερη παρέα με ένα «Πρωινό Σου Σου» που θα τα έχει όλα!

Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νάνσυ Παραδεισανού, Κωνσταντίνος Αρτσίτας, θα είναι στο πλευρό της με τον τελευταίο να προστίθεται πριν από λίγα 24ώρα στο team κάνοντας την ανατροπή. Δημοσιογράφος, με εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αποδείξει την αξία του τα τελευταία χρόνια όντας σε MEGA και ΣΚΑΪ. Η συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου ολοκληρώνεται την Παρασκευή, όπου τελειώνει και το «Summer’s Cool», και από Δευτέρα θα βρίσκεται στο OPEN. Ο Λάμπρος επίσης αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ, όπως και η Νάνσυ της οποίας το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούλιο. Άνθρωποι με άποψη και καλό σχόλιο, ρεπορτάζ και αντανακλαστικά, είναι από τις ωραιότερες ομάδες των τελευταίων σεζόν.

Στα προφίλ των συμμετεχόντων, στο Instagram, έχουν αναρτηθεί στιγμιότυπα από την επίσημη φωτογράφιση κι έτσι όλη η ομάδα είναι πανέτοιμη για πρώτη επίσημη.

Να σημειωθεί ότι η εκπομπή θα παίρνει τη σκυτάλη από την ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» με τους Παναγιώτη Στάθη και Γιάννη Κολοκυθά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή