Έρχονται τα τηλεπαιχνίδια της χρονιάς – Πότε κάνουν πρεμιέρα

Τα τηλεπαιχνίδια θα πρωταγωνιστήσουν στη μεσημεριανή και την απογευματινή ζώνη
6'

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά θα έχει παιχνιδιάρικη διάθεση, αφού θα δούμε πολλά τηλεπαιχνίδια σε μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη σε κάθε κανάλι! Πότε κάνουν, όμως, πρεμιέρα;

Στον ΣΚΑΪ, στις 16 Σεπτεμβρίου, στις 15.00, η κουζίνα του παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» «ανάβει» για 2η χρονιά και περιμένει τους νέους παίκτες να μαγειρέψουν, να διασκεδάσουν και να κερδίσουν. Ο Μάρκος Σεφερλής με τον Έκτορα Μποτρίνι υποδέχονται τα νέα μαγειρικά ζευγάρια, που έρχονται στην κουζίνα με καινούργιες και πρωτότυπες συνταγές από όλη την Ελλάδα – και όχι μόνο. Ο στόχος είναι ένας: να εντυπωσιάσουν τον chef της εκπομπής. Το στούντιο πλημμυρίζει από αρώματα και γεύσεις αλλά και κοινό, που εμψυχώνει τους παίκτες. Καθημερινά, 1.000 ευρώ περιμένουν τους νικητές, οι οποίοι θα συνεχίζουν την πορεία τους στον διαγωνισμό στο επόμενο επεισόδιο, με νέα αντίπαλη ομάδα.

Στις 18.45 της ίδιας ημέρας, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Still Standing» ανανεώνεται και κάνει πρεμιέρα! Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται, κάθε μέρα, 9 διαγωνιζόμενους που πατούν γερά στις γνώσεις τους και τολμούν να διεκδικήσουν έως 30.000 ευρώ τη μέρα! Απαραίτητη προϋπόθεση; Να μείνουν όρθιοι μέχρι τέλους και να μη βρεθούν, εντελώς ξαφνικά, να κάνουν... βουτιά στο κενό! Θα τα καταφέρουν;

Στο MEGA, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το «Chase». Με σταθερή πορεία και την παρουσιάστρια στα καλύτερά της, το φορμάτ θα συνεχιστεί χαρίζοντας εξαιρετικές μονομαχίες στο κοινό. Η Μαρία συναντά παίκτες και Chasers στην πιο δύσκολη «αναμέτρηση» και προσπαθεί να κρατήσει τις… αποστάσεις μεταξύ τους. Τέσσερις παίκτες επιστρατεύουν τις γνώσεις τους για να αναμετρηθούν, κάθε φορά, με έναν από τους Chasers και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ. Οι Chasers, μόνιμοι συνεργάτες του παιχνιδιού, είναι οι «φωτεινοί παντογνώστες». Ποιος θα επιβληθεί με τις γνώσεις του, τελικά;

Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, γυρίζει δυνατά για 11η χρονιά και μοιράζει γνώση, πολλά χρήματα, απίστευτα δώρα και φυσικά, αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες! Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, επιστρέφει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 18.30 στο νέο πρόγραμμα του STAR, καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα! 7 μέρες την εβδομάδα, 7 συναρπαστικά επεισόδια!

Από την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15.00 στον ΑΝΤ1, η απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται για να δώσει στα μεσημέρια μας το χιούμορ και τη θετική διάθεση που τους αξίζει. Στην αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων, για ακόμα μία χρονιά, πνέει αέρας ανανέωσης με νέα συναρπαστικά παιχνίδια που ξεκινούν πάντα από… «Rouk Zouk». Η λίστα των δοκιμασιών για τις μοναδικές παρέες που θα καταφθάσουν στο πλατό, μεγαλώνει: Στα παιχνίδια προστίθενται η ΗΧΟΜΙΜΑ και η GALERIE MATSI MATSI. Όταν οι μισοί παίκτες καλούνται να περιγράψουν τις λέξεις κρατώντας ντουντούκες και οι άλλοι μισοί παράγοντας τον ήχο της λέξης, τότε παίζουμε ΗΧΟΜΙΜΑ, ενώ όταν το πλατό του «ROUK ZOUK» γεμίζει καβαλέτα με την Ζέτα σε ρόλο γκαλερίστα, τότε μεταφερόμαστε στην GALERIE MATSI MATSI. Τα παιχνίδια CRAZY MIC και ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΧΕΡΙΑ παίρνουν μόνιμη θέση στο roaster των δοκιμασιών και ξεσηκώνουν το πλατό με τις αλλοιωμένες τους φωνές και τις τεράστιες παλάμες τους.

Την ίδια ημέρα, στο κανάλι του Αμαρουσίου, το «5Χ5» με τον μοναδικό Θάνο Κιούση επιστρέφει ανανεωμένο στις 17.30 και υπόσχεται να γεμίσει και πάλι τα απογεύματά μας με μοναδικές ατάκες και απολαυστικές στιγμές γέλιου. Για άλλη μία σεζόν το «5Χ5» και ο χαρισματικός Θάνος με αστείρευτο χιούμορ και ανεβασμένη διάθεση θα μας χαρίσουν καθημερινά ακόμα περισσότερο παιχνίδι γεμάτο διασκέδαση, εκπλήξεις αλλά και ανατροπές, καθώς φέτος στο «5Χ5» έρχεται το «Final Twist» που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω!

Στις 20.00, επίσης, στον ΑΝΤ1, την 23η Σεπτεμβρίου, τo παιχνίδι γνώσεων «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» Ο ανεπανάληπτος Γρηγόρης Αρναούτογλου, για άλλη μία σεζόν, θα δώσει το σύνθημα ρωτώντας «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και τα απογεύματά μας θα γεμίσουν με γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και αγωνία, που θα κορυφώνεται καθημερινά. 15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες και 2 μαξιλαράκια μπορούν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των φιλόδοξων παικτών, που θα βρεθούν στο πλατό του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ! Μνήμη, γνώσεις, τύχη, λογική αλλά και ρίσκο είναι τα απαραίτητα συστατικά που οδηγούν τους παίκτες στις σωστές απαντήσεις με στόχο την τελευταία ερώτηση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους. Να σημειωθεί ότι, μετά την πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα», το παιχνίδι θα μεταφερθεί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Τι ετοιμάζει ο ALPHA

«Είναι επίσημο ότι θα αναλάβω την παρουσίαση του “Deal”. Αυτό είχαμε πει ότι πρέπει να ανακοινωθεί για να μπορούμε να μιλήσουμε κιόλας. Τα συναισθήματά μου είναι προς το παρόν όμορφα. Είναι κάτι καινούργιο, μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Το είχα στο μυαλό μου, περιμένω με αγωνία να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να ανταποκριθώ δηλαδή στις απαιτήσεις και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και να κάνω περήφανους τους δικούς μου ανθρώπους», ανέφερε ο Γιώργος Θαναηλάκης πριν από κάποιους μήνες όταν γνωστοποιήθηκε ότι θα είναι ο νέος παρουσιαστής του «Deal». Το παιχνίδι αγαπήθηκε πολύ με τον Χρήστο Φερεντίνο, όμως επιστρέφει ανανεωμένο στον ALPHA στις 23 Σεπτεμβρίου.

Στον ίδιο σταθμό έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα του «Money Drop», το οποίο θα κάνει πρώτη επίσημη αρχές Οκτώβρη. Το εν λόγω πρότζεκτ αποτελεί το μοναδικό τηλεπαιχνίδι όπου οι συμμετέχοντες ξεκινούν να παίζουν έχοντας ήδη στα χέρια τους το έπαθλο: 200.000 ευρώ! Πόσα από αυτά τα χρήματα θα καταφέρουν να κρατήσουν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού; Γνώσεις, καλή συνεργασία και ταχύτητα χρειάζεται το κάθε δίδυμο παικτών που συμμετέχει στο «Money Drop». Μόνο 8 ερωτήσεις βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς και το υψηλό χρηματικό έπαθλο των 200.000 ευρώ. Σε κάθε λάθος απάντηση, βλέπουν ένα μέρος των χρημάτων τους να κάνει drop, δηλαδή να πέφτει στην καταπακτή και να χάνεται για πάντα. Αν, όμως, συνεργαστούν σωστά, συνδυάσουν τις γνώσεις τους και είναι γρήγοροι και αποφασιστικοί, θα φύγουν από το παιχνίδι έχοντας κερδίσει ένα από τα υψηλότερα έπαθλα της ελληνικής τηλεόρασης.

Σχετικές ειδήσεις