Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου και της έκανε unfollow

Ερωτηματικά για τη σχέση Νίκου Κουρή και Έλενας Τοπαλίδου
2'

Σύννεφα θέλουν στη σχέση ενός από των πιο αγαπημένων ζευγαριών της ελληνικης showbiz, Νίκο Κουρή και Έλενα Τοπαλίδου,μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, με τις τελευταίες κινήσεις τους να προκαλούν απορίες.

Πιο συγκεκριμένα, εξέπληξαν τους πάντες όταν αποφάσισαν να παντρευτούν τον Δεκέμβριο του 2023, σε μία τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φάληρο παρουσία συγγενών, φίλων και συνεργατών.

«Είναι αυτή η μέρα που κάτι συμβαίνει σ´ αυτό που ήξερες για τον εαυτό σου ή αυτό που περίμενες να είσαι για τον εαυτό σου και όλα είναι πάνω από σένα. Ασύλληπτα για σένα τον ίδιο . Χωρίς πρόσημο χωρίς τίποτα γνωστό να ανατρέξεις για να ασφαλιστείς .Αυτό είναι από μόνο του ένα χαρμόσυνο μυστήριο. Και τα μυστήρια γίνονται γαμήλια. Δηλαδή μία φορά . Μονάκριβα», είχε γράψει λίγο αργότερα σε ανάρτησή του ο Νίκος Κουρής.

Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2024 ο Νίκος Κουρής βρέθηκε μαζί με τον γιο του – και χωρίς την Έλενα Τοπαλίδου – στο Ηρώδειο, όπου τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να παρακολουθούν την παράσταση «Σε άλλα μονοπάτια». Από την άλλη, η Έλενα Τοπαλίδου ταξίδεψε στο Βερολίνο με τον γιο της, από όπου δημοσίευσε και μερικά κοινά τους στιγμιότυπα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει αν μαζί τους βρίσκεται και ο Νίκος Κουρής. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που είδαμε το ζευγάρι μαζί σε κάποια δημόσια εμφάνιση.

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα και η διαπίστωση ότι ο Νίκος Κουρής έχει διαγράψει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις αναρτήσεις από τη μέρα του γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου αλλά και το ότι έχει κάνει unfollow τη σύζυγό του.