Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ – Όλες οι λεπτομέρειες

Το Survivor έρχεται στις 16 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, με τον Γιώργο Λιανό

Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ – Όλες οι λεπτομέρειες
2'

Η αντίστροφη μέτρηση για το «Survivor» ξεκίνησε και, από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00, θα κρατά συντροφιά στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

«Κλίμα τροπικό. Διαμονή στη ζούγκλα. Μηδαμινές προμήθειες. Χωρίς φωτιά. Χωρίς εργαλεία. Χωρίς καμία επικοινωνία με τον πολιτισμό. To πιο αυθεντικό παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, ακόμα πιο θεαματικό και συναρπαστικό.

18 Survivors με μόνες αποσκευές τα ρούχα που φορούν, και μοναδικό εξοπλισμό τις αντοχές τους, έρχονται αποφασισμένοι να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους και τη φύση, κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες.

Γιατί φέτος το SURVIVOR επιστρέφει στις ρίζες του, για να ζωντανέψει στις οθόνες μας τον απόλυτο ορισμό της επιβίωσης. Τη Δευτέρα 16/09 στις 21.00 και καθημερινά στις 22.15, ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται στον Άγιο Δομίνικο τους παίκτες σε έναν στίβο μάχης που θα θυμούνται για πάντα.

Εδώ, κάθε δεξιότητα μετράει και η στρατηγική έχει τον πρώτο λόγο. Κάθε κίνηση, κάθε λέξη, κάθε λεπτό μπορεί να ανατρέψει πολλά. Οι φετινοί Survivors είναι άνθρωποι καθημερινοί. Θα χωριστούν σε δύο ομάδες για να καταφέρουν να επιβιώσουν. Η συμβίωση θα είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση. Η συνεργασία είναι κρίσιμη για το καλό της ομάδας. Τι γίνεται όμως όταν το ένστικτο και ο εγωισμός ξυπνούν; Όταν όλοι νιώθεις πως είναι εναντίον σου, εσύ ποιον θα επιλέξεις για σύμμαχο;», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Δεν θέλω να δώσω κάποια πληροφορία. Θα αλλάξουμε λιγάκι τα χρώματα στις ομάδες. Πάμε να κάνουμε το παλιό αμερικάνικο φορμάτ με πολύ εμπλουτισμένους κανόνες, με πολλά στοιχεία που θα φέρουν τα πάνω κάτω. Δεν θα δούμε τα γνωστά. Μπορεί ο Γολιάθ να την πατήσει από τον Δαβίδ. Θα υπάρχουν άτομα που θα έχουν περισσότερα δικαιώματα μέσα στο παιχνίδι, τα κρυφά μαχαιρώματα παραμονεύουν. Το παιχνίδι θα στηριχτεί στη δημιουργία της πλειοψηφίας, όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο πιο εύκολα θα επιβιώσουν. Τα έπαθλα δεν θα είναι τόσο μεγάλα και θα χρειαστεί να στύψεις και το μυαλό σου για να αποκτήσεις κάτι που θα σε βοηθήσει να επιβιώσεις. Υπάρχει ένα στοιχείο που θα φέρει τα πάνω κάτω από το πρώτο επεισόδιο. Θα εξηγηθούν οι νέοι κανόνες. Ο καιρός δεν μας επιτρέπει να ανοίξουμε το Survivor σε διάρκεια και η επιβίωση των παικτών δεν μπορεί να παραταθεί σε τέτοιες συνθήκες», έχει πει ο Γιώργος Λιανός για τον φετινό κύκλο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή