Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου: Βρίσκονται σε διάσταση εδώ και πέντε μήνες

Η «ραγισμένη σχέση» μεταξύ Νίκου Κουρή και Έλενα Τοπαλίδου σχολιάστηκε μεταξύ άλλων και στην εκπομπή «Summer's Cool»
2'

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το τι πραγματικά συνέβη μεταξύ του Νίκου Κουρή και της συζύγου του, Έλενα Τοπαλίδου.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι που μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να δεθεί με τα δεσμά του γάμου μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο. Ωστόσο παρατηρήθηκαν κάποιες «περιέργες» κινήσεις μεταξύ τους, καθώς ο Νίκος Κουρής διέγραψε όλες τις φωτογραφίες από τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου και την έκανε unfollow, με εκείνη να μην έχει προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Νέες μαρτυρίες αποκαλύπτουν πως οι δυό τους βρίσκονται σε διάσταση εδώ και 5 μήνες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time: «Ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτόν τον καιρό σε άλλο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στον γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε επανασύνδεση».

Η «ραγισμένη σχέση» τους σχολιάστηκε μεταξύ άλλων και στην εκπομπή «Summer's Cool», με τη Μαριάντα Πιερίδη να αναφέρει πως μοιάζουν να είναι ένα εκρηκτικό ζευγάρι.

«Όσες φορές έχει τύχει να τους συναντήσω σε κάποια εκπομπή ή να δω και να πέσω πάνω σε φωτογραφίες και βίντεό τους, έχεις την αίσθηση ότι είναι ένα εκρηκτικό ζευγάρι. Έτσι είναι; Δεν τους ξέρω καθόλου. Είναι λίγο περίεργο, καλύτερα να μην το τραβήξουμε άλλο», είπε.

Τότε, η συνεργάτιδά της, Μάρτζυ Λαζάρου πρόσθεσε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με το ζευγάρι για διευκρινήσεις, όμως δεν τα κατάφερε.

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού ωστόσο, μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής. «Είναι λίγο πιο εσωστρεφής μου είπαν. Δεν μου επιβεβαίωσαν ούτε μου διέψευσαν αν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους. Όπως μου είπαν, ίσως αυτή η εσωστρέφειά του και αυτό το αποτράβηγμα να έχει να κάνει και με κάτι που έχει συμβεί στο ζευγάρι», δήλωσε ο δημοσιογράφος.