Σάντρα Βουτσά: Η αιχμηρή απάντηση στον Άνθιμο Ανανιάδη για τον Κώστα Βουτσά

Όσα απάντησε η κόρη του Κώστα Βουτσά στον Άνθιμο Ανανιάδη

Σάντρα Βουτσά: Η αιχμηρή απάντηση στον Άνθιμο Ανανιάδη για τον Κώστα Βουτσά
1'

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Κώστα Βουτσά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, είχε πολλά οικονομικά προβλήματα», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (12/9) η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool και απάντησε σχετικά με τις δηλώσεις του Άνθιμου Ανανιάδη.

«Ο πατέρας μου πάντα περνούσε περιόδους στις οποίες πήγαιναν πολύ καλά οι παραστάσεις γιατί τα περισσότερα χρόνια ήταν και ο ίδιος παραγωγός. Περνούσε περιόδους που έσκιζε η παράσταση και γινότανε χαμός από κόσμο και περιόδους που δεν πήγαινε καλά η παράσταση», ανέφερε η Σάντρα Βουτσά.

«Ο πατέρας μου είχε ένα πάρα πολύ καλό, ήταν καμικάζι στο θέατρο. Όταν έβλεπε ότι μια παράσταση δεν πήγαινε καλά, αφού περνούσαν οι 20 μέρες θα την κατέβαζε για να ανεβάσει άλλη.

Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος έλεγε πως ό,τι προβλήματα και να σου συμβαίνουν σε αυτή τη ζωή, πέρα από μια σοβαρή ασθένεια, όλα διορθώνονται, λύνονται και θα ξαναέρθουν καινούργια. Δεν ήταν ο άνθρωπος που θα έκλαιγε τη μοίρα του», ήταν τα σχόλια της Σάντρας Βουτσά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή