Ιερέας για χωρισμό Κουρή - Τοπαλίδου: «Λογικό επακόλουθο το διαζύγιο μετά τη βλάσφημη πιρουέτα»

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν κατάλαβαν τι σημαίνει πνευματική ένωση», δήλωσε ο ιερέας για το ζευγάρι των ηθοποιών
1'

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου, οι οποίοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριο 2023.

Νέες μαρτυρίες αποκαλύπτουν πως οι δυό τους βρίσκονται σε διάσταση εδώ και 5 μήνες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time: «Ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτόν τον καιρό σε άλλο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στον γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε επανασύνδεση».

Ιερέας: «Λογικό επακόλουθο το διαζύγιο μετά τη βλάσφημη πιρουέτα της στην Εκκλησία»

Ο ιερέας Ιωάννης Γεωργακόπουλος μιλώντας για τον χωρισμό του ζευγαριού στο ekklisiaonline, δήλωσε: «O γάμος προϋποθέτει ευλάβεια, ευσέβεια και πνευματικότητα. Όμως πάνω από όλα απαιτεί ΗΘΟΣ. Τον περασμένο Δεκέμβριο η κυρία Τοπαλίδου προχώρησε σε μια βλάσφημη πιρουέτα μπροστά στο Ιερό, μπροστά στον Ιερέα κατά τη διάρκεια της Τελέσεως του Ιερού Μυστηρίου του Γάμου της σαν να ήταν σε κάποιο καμπαρέ, μη σεβόμενη την ιερότητα του χώρου. Κανένας σεβασμός, καμία ευσέβεια. Οι άνθρωποι αυτοί δεν κατάλαβαν τι σημαίνει πνευματική ένωση κάτω από τα δεσμά του Γάμου ενώπιον του Θεού και την ασέβειά τους αυτή πληρώνουν σήμερα. Λογικό επακόλουθο το διαζύγιο μετά τη βλάσφημη πιρουέτα της στην Εκκλησία».

Σχετικές ειδήσεις