«Η γη της ελιάς» και «Ταμπού»: Τα δυνατά χαρτιά του MEGA – Η πρεμιέρα, οι ώρες και ημέρες προβολής

Οι δύο σειρές του MEGA αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό με την υπόθεση και τις εξελίξεις τους…
2'

Η βραδινή ζώνη του MEGA ξεκινά δυναμικά για τη σεζόν, με δύο παραγωγές μυθοπλασίας που θα απασχολήσουν. «Η γη της ελιάς» επιστρέφει με έναν τέταρτο κύκλο «φωτιά» και θα προβάλλεται, για αρχή, από Κυριακή έως και Τετάρτη.

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε όσα έγιναν τη νύχτα μετά από τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον, που κυλά μέσα στον τρόμο και την αγωνία. Το ξημέρωμα βρίσκει δυο σπίτια, της Αθηνάς και του Ισίδωρου, καμένα και έναν άνθρωπο νεκρό.

Στο μεταξύ, ο Μιχάλης Χατζής (Στέφανος Μιχαήλ), ο καινούργιος διευθυντής στην εταιρεία των Βρεττάκων έρχεται απροειδοποίητα στην Ελλάδα, όμως μια δυσάρεστη έκπληξη τον περιμένει αμέσως μετά την άφιξή του. Η Αρετή κάνει ραντεβού με τον καναλάρχη και δέχεται πρόταση για την παρουσίαση εκπομπής, τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία μπαίνουν στο σπίτι της Ξένιας στην Αλεξανδρούπολη και, υπό την απειλή όπλου, εκείνος αρπάζει το παιδί.

Ο καιρός περνάει… Οι Βρεττάκοι έχουν αγοράσει καινούργιους ελαιώνες στην Αττική και η μισή τους ζωή μεταφέρεται στην Αθήνα. Ένας παπάς φτάνει στην Αρεόπολη και η διαμονή του εκεί προβλέπεται επεισοδιακή. Ο Μιχάλης Χατζής πηγαίνει στη Μάνη με την αρραβωνιαστικιά του, τη Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου), η οποία κρύβει ένα σκοτεινό πρόσωπο. Ο Στάθης δανείζεται το αυτοκίνητο του Δημοσθένη και, την ώρα που πάει να μπει μέσα, γίνεται έκρηξη….

Μία ημέρα μετά, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στις 22.50, θα κάνει πρεμιέρα το πολυσυζητημένο «Ταμπού». Με φόντο την ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, το «Ταμπού» ξετυλίγει το κουβάρι μιας σκοτεινής υπόθεσης δολοφονίας. Ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης και μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα φέρνουν τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με τους φόβους και τις ανησυχίες τους.

Τέσσερα αδέρφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα. Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα. Στο περιβάλλον της οικογένειας, αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή, αλλά και την άγνοια των νεανικών χρόνων.

Να σημειωθεί ότι το σίριαλ θα κρατά συντροφιά κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Σχετικές ειδήσεις