Ναταλία Δραγούμη: «Έχω λείψει από τα παιδιά μου» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την οικογένειά της

«Ποτέ δεν εγκατέλειψα τα παιδιά μου και έφυγα», συμπλήρωσε η Ναταλία Δραγούμη
1'

Συνέντευξη στο περιοδικό «My Tv» παραχώρησε η Ναταλία Δραγούμη, με αφορμή τη συμμετοχή της στην καθημερινή κωμική σειρά «Αρχελάου 5» στην ΕΡΤ.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στις θυσίες που ενδεχομένως απαιτεί το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά και την πιθανή επιθυμία των παιδιών της να ακολουθήσουν τα καλλιτεχνικά της βήματα.

Σε ερώτηση για το αν έχει κάνει θυσίες για την καριέρα της, η Ναταλία Δραγούμη απάντησε: «Θυσίες δεν έχω κάνει αλλά πάντα στις επιλογές μας υπάρχει ένα τίμημα και αυτό αφορά την οικογένεια. Δεν θεωρώ ότι έχω θυσιάσει πράγματα, αλλά έχω λείψει από τα παιδιά μου. Ωστόσο, έχω δημιουργήσει ένα προστατευμένο περιβάλλον. Υπάρχει ασφάλεια. Ο σύζυγος μου ασχολείται και είναι δίπλα στα παιδιά όταν πρέπει να δουλέψω. Είναι όλα οργανωμένα. Ποτέ δεν εγκατέλειψα τα παιδιά μου και έφυγα. Μπορεί να τους έχω λείψει αλλά δεν νιώθω ότι έχουν ανασφάλεια, διότι στην ουσία είμαι πάντα δίπλα τους. Στην οικογένεια μας είμαστε ενωμένοι και ζούμε σε ένα περιβάλλον με ασφάλεια και αγάπη.»

Όσον αφορά το ενδεχόμενο τα παιδιά της να ακολουθήσουν τον δρόμο της υποκριτικής, η ηθοποιός απάντησε:

«Βέβαια και θα είμαι θετική. Είναι πολύ οπισθοδρομικό να μην είσαι θετικός με τις επιλογές των παιδιών σου. Ωστόσο, επειδή τα παιδιά μου έχουν μπει σε καλά πανεπιστήμια, θα τα συμβούλευα να τελειώσουν πρώτα με τις σπουδές που έχουν ξεκινήσει. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να κάνει κάτι που δεν θέλει.», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις