Οι πρώτοι καλεσμένοι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών – Οι αποκαλύψεις που έρχονται

Οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές ξεκινούν τη Δευτέρα και το ενδιαφέρονείναι μεγάλο
2'

Το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου, θα δούμε τις πρεμιέρες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τη σεζόν. Οι παρουσιαστές παίρνουν θέση, με τις ομάδες τους, και
ρίχνονται στην αρένα με στόχο να κερδίσουν το στοίχημα της τηλεθέασης.

Μάλιστα, οι εκπλήξεις θα είναι πολλές ενώ ιδιαίτερο βάρος έχει πέσει στους
πρώτους καλεσμένους.

Από τη Δευτέρα λέμε «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά στο MEGA. Η λαμπερή
παρουσιάστρια επιστρέφει στο μεγάλο κανάλι και στην πρωινή ζώνη, με την οποία
έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του κόσμου, και καθημερινά στις 09.20 θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο νέο της «σπίτι». Στην πρώτη εκπομπή, η Φαίη Σκορδά υποδέχεται τον Λάκη Λαζόπουλο σε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης.

Ο δημιουργός θα βρίσκεται φέτος στο ίδιο κανάλι με την ξανθιά οικοδέσποινα και θα μιλήσουν για την επιστροφή του και το Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

Την ίδια ημέρα, ο Λιάγκας Αργυρός κάνει come back με το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 και μία επιτυχημένη-δοκιμασμένη συνταγή. Ο παρουσιαστής, λίγο πριν την πρώτη επίσημη, βρέθηκε στο Λονδίνο για να κάνει συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο τραγουδιστής, που σπάνια μιλά σε εκπομπές, θα αποκαλύψει πολλά, ενώ αναμένεται να ανακοινώσει ότι θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Στο μέτωπο του ALPHA, η «Super Κατερίνα» θα μας καλημερίζει καθημερινά, κάνοντας τα πρωινά μας ακόμα πιο όμορφα, με όλες τις πληροφορίες για το ξεκίνημα της μέρας, αλλά και τα σημαντικά θέματα που μας απασχολούν.

Στην παρέα της Κατερίνας, θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, καθώς και οι Στέφανος
Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Γιάννης Πουλόπουλος, που θα παρουσιάζουν και θα αποκαλύπτουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, από την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, στο πιο infotainment πρωινό! Προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους ανοίγουν την καρδιά τους στην Κατερίνα Καινούργιου, σε εκ βαθέων εξομολογήσεις, αποκαλύπτοντας μια άλλη πτυχή του εαυτού τους.

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής τον Δημήτρη Λάλο, πρωταγωνιστή της νέας σύγχρονης δραματικής σειράς του σταθμού «Ο Τιμωρός».

Σχετικές ειδήσεις