Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Με τον πατέρα μου ήρθα πιο κοντά δέκα χρόνια πριν τον χάσω»

Η σπάνια εξομολόγηση του ηθοποιού για την σχέση του με τον πατέρα του, Ηλία Λογοθέτη
2'

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της πατρότητας και πώς αυτή τον άλλαξε ως άνθρωπο, αφού τον έκανε να βλέπει τον κόσμο από μια νέα προοπτική.

«Αλλάζουν τα πάντα όταν γίνεσαι γονιός. Με ξάφνιασε το πώς εγώ περνάω σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με όλο το υπόλοιπο. Είχα σκεφτεί τι μπαμπάς ήθελα να είμαι, δεν ξέρω αν τα κατάφερα. Το παιδί μου ήθελα να έχει τα πατρικά βιώματα που δεν είχα εγώ».

Η σχέση του με τον πατέρα του

Όσο αφορά την σχέση με τον πατέρα του, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης εξομολογήθηκε πως οι δυο τους κατάφεραν να έρθουν πιο κοντά λίγο πριν ο πατέρας του φύγει από τη ζωή, κάτι που είχε βαθιά συναισθηματική επίδραση πάνω του.

«Στα τελειώματα ήρθα κοντά με τον μπαμπά μου, τα τελευταία 10 χρόνια πριν τον χάσω είχαμε έρθει σε μία ωραία επαφή. Είχαμε βρει από πολύ νωρίτερα πράγματα. Είχαν ξεκαθαρίσει και από νωρίτερα πράγματα, γιατί και ο Ηλίας ήταν ευθύς… “Αυτό μπόρεσα, αυτό έκανα”. Εμένα μου πήρε χρόνο να… Και όταν έγινα γονιός έψαχνα και αυτό το κομμάτι. Είχα ανάγκη να το λύσω», δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Λογοθέτης.

«Δεν πήγα, πήγε αυτός, πήγε η ζωή να το λύσουμε. Κι εκείνος μάλλον το είχε ανάγκη. Σε προσωπικά του αντικείμενα δεν έχω πρόσβαση. Στην κηδεία του τον ανακάλυψα, την αγάπη που πήρα από τον κόσμο που ήρθε. Άνθρωποι που δεν είχα ξαναμιλήσει ποτέ μαζί τους, πώς μου μίλησαν για αυτόν και πολλά πράγματα μετακινήθηκαν μέσα μου προς το καλύτερο», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Σχετικές ειδήσεις