Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Παραδέχτηκε την ενοχή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Οι ποινές που αποδόθηκαν στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ήταν μεταξύ άλλων η αναστολή της άδειας οδήγησης
1'

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ κατέληξε σε συμφωνία για να βάλει τέλος στην υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ στις ΗΠΑ.

Ο ποπ σταρ, ο οποίος αρχικά κατηγορήθηκε για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, εμφανίστηκε στο δικαστήριο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου ομολόγησε την ενοχή του.

Ο Τίμπερλεϊκ έχει διαταχθεί να πληρώσει πρόστιμο $500 (£380) με πρόσθετη χρέωση $260 (£200), να κάνει 25 ώρες κοινωφελούς εργασίας και να κάνει μια ανακοίνωση για τη δημόσια ασφάλεια.

«Θα έπρεπε να είχα καλύτερη κρίση», είπε στον δικαστή. «Καταλαβαίνω τη σοβαρότητα αυτού», συμπλήρωσε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Ο 10 φορές νικητής των Grammy συνελήφθη στις 18 Ιουνίου επειδή πέρασε από μια πινακίδα στοπ και δεν κατάφερε να μείνει στη δεξιά πλευρά του δρόμου στο Hamptons, έναν δημοφιλή προορισμό διακοπών για διασημότητες στη Νέα Υόρκη.

Όταν οι αστυνομικοί τον τράβηξαν, τα μάτια του Τίμπερλεϊκ ήταν κόκκινα και από την αναπνοή του αναδύονταν έντονη μυρωδιά αλκοολούχου ποτού.

«Είχα ένα Martini και ακολούθησα τους φίλους μου στο σπίτι», φέρεται να είπε ο Timberlake στον αστυνομικό που τον σταμάτησε.

Ο δικηγόρος του Timberlake είχε αρνηθεί προηγουμένως ότι βρισκόταν υπό την επιρροή αλκοόλ στο τιμόνι και είπε ότι οι κατηγορίες πρέπει να αποσυρθούν.

Σε εκείνη την ακρόαση, αρνήθηκε να οδηγεί σε κατάσταση μέθης, κάτι που στη Νέα Υόρκη επισύρει ποινές, συμπεριλαμβανομένης της φυλάκισης έως και ενός έτους, και του ανεστάλη η άδεια οδήγησης στην πολιτεία, η οποία είναι τυπική διαδικασία μετά από σύλληψη DWI.

Σχετικές ειδήσεις