Survivor: Οι μεγάλοι αντίπαλοι του ριάλιτι στη βραδινή ζώνη

Το Survivor βουτά στα βαθιά, σε νέα ώρα προβολής, απέναντι σε προγράμματα άκρως ανταγωνιστικά
4'

Σε λίγες ημέρες, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00, το «Survivor» θα κάνει την πρώτη του επίσημη φιλοδοξώντας να γίνει η συντροφιά της βραδινής ζώνης. Θα προβάλλεται, μάλιστα, καθημερινά ενώ από την Τρίτη 17 του μήνα θα βγαίνει στον αέρα στις 22.15.

«Κλίμα τροπικό. Διαμονή στη ζούγκλα. Μηδαμινές προμήθειες. Χωρίς φωτιά. Χωρίς εργαλεία. Χωρίς καμία επικοινωνία με τον πολιτισμό. To πιο αυθεντικό παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, ακόμα πιο θεαματικό και συναρπαστικό.

18 Survivors με μόνες αποσκευές τα ρούχα που φορούν, και μοναδικό εξοπλισμό τις αντοχές τους, έρχονται αποφασισμένοι να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους και τη φύση, κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες.

Γιατί φέτος το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του, για να ζωντανέψει στις οθόνες μας τον απόλυτο ορισμό της επιβίωσης…. Εδώ, κάθε δεξιότητα μετράει και η στρατηγική έχει τον πρώτο λόγο. Κάθε κίνηση, κάθε λέξη, κάθε λεπτό μπορεί να ανατρέψει πολλά.

Οι φετινοί Survivors είναι άνθρωποι καθημερινοί. Θα χωριστούν σε δύο ομάδες για να καταφέρουν να επιβιώσουν. Η συμβίωση θα είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση. Η συνεργασία είναι κρίσιμη για το καλό της ομάδας. Τι γίνεται όμως όταν το ένστικτο και ο εγωισμός ξυπνούν; Όταν όλοι νιώθεις πως είναι εναντίον σου, εσύ ποιον θα επιλέξεις για σύμμαχο;», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το πρότζεκτ θα κληθεί να αντιμετωπίσει μερικά από τα πιο πολυσυζητημένα προγράμματα και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Συγκεκριμένα, στο STAR, από τις 21.00 έως τις 23.15, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, θα προβάλλεται το ριάλιτι «Φάρμα» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ήδη γνωστό ως φορμάτ στο ευρύ κοινό, με ενδιαφέρουσες προσθήκες όπως εκείνη του Αλέξανδρου Τζόρβα και μικρές αλλαγές, φιλοδοξεί να κερδίσει ένα μέρος από το κοινό που αγαπά τα ριάλιτι.

Στα υπόλοιπα κανάλια, η μυθοπλασία θα είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια. Έτσι, το «Survivor» θα πρέπει να αντιμετωπίσει δύο δυνατά χαρτιά στην αρένα του MEGA. «Η γη της ελιάς» επιστρέφει με έναν τέταρτο κύκλο φωτιά και θα προβάλλεται, για αρχή, από Κυριακή έως και Τετάρτη, από τις 22 Σεπτεμβρίου, στις 21.00. Μία ημέρα μετά, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στις 22.50, θα κάνει πρεμιέρα το πολυσυζητημένο «Ταμπού». Οι δύο σειρές αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό και, σίγουρα, θα ανακάμψουν την πορεία του «Survivor» ιδιαίτερα στο σύνολο.

Στον ALPHA τα δυνατά χαρτιά είναι πολλά! Οι πρεμιέρες των σειρών ξεκινούν σταδιακά από τις 23 Σεπτεμβρίου κι, ενώ ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι ακριβείς ώρες και ημέρες προβολής, οι αντίπαλοι θα είναι πολλοί. «Ο Τιμωρός», η «Διάφανη Αγάπη», όπως όλα δείχνουν, θα βγαίνουν στον αέρα μετά τις 22.00 και θα βάζουν δύσκολα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Για την ιστορία του πρώτου σίριαλ, ο Μάρκος στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα. Αλλά όλοι όσους εμπιστεύονταν, του στέρησαν τα πάντα, ρίχνοντάς τον σε μια θανάσιμη παγίδα. Αγάπη, φιλία, έρωτας, προδοσία, φυλακή, χρήματα, εξουσία, εκδίκηση: διαφορετικά συναισθήματα και καταστάσεις, συστατικά ωστόσο μιας ζωής, που κόπηκε αίφνης ύπουλα στα δύο από το ανελέητο χέρι της προδοσίας, για να «ξαναγεννηθεί» μετά από δυο δεκαετίες με άλλο πρόσωπο και ταυτότητα αλλά την ίδια βασανισμένη ψυχή. Τώρα ήλθε η δική του σειρά να απαντήσει. Το ταξίδι της εκδίκησης ξεκινάει για τον «Τιμωρό» και θα είναι θυελλώδες και γεμάτο ανατροπές

Όσον αφορά στη «Διάφανη Αγάπη»; Πως είναι να πεθαίνεις, αλλά να μένεις παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους; Πως είναι να πρέπει να εξιχνιάσεις τη δολοφονία σου ενώ είσαι νεκρός; Μια δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο. Ένα όραμα, μια πόρτα που κλείνει χωρίς να την διαβεί. Μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία. Γιατί το μόνο που πήρε μαζί του είναι η αγάπη…

Οι άσοι του ΑΝΤ1 δεν είναι λίγοι. Το «Grand Hotel», που θα προβάλλεται καθημερινά, για την ώρα δεν θα διασταυρώνει τα ξίφη του για πολλή ώρα με το «Survivor». Το ίδιο, όμως, δεν θα συμβαίνει με τη μεγάλη παραγωγή «Μάγισσα φλεγόμενη καρδιά». Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 έρχεται με φόρα και το μόνο που απομένει είναι να δούμε τα αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης.

Σχετικές ειδήσεις